orhan hocam calýsmalarýnýz cok degerlý henuz indirip incelemedým boþ býr vaktýmde bastan sona ýnceleyecegým dosyalaraýnýz sýlýnmeyecekse.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Orhan hocam þöyle bir ikaz veriyor ama nasýl düzeltebilirim ?
System.ArgumentOutOfRangeException: Dizin aralýk dýþýndaydý. Negatif bir deðer olmamalý ve koleksiyonun boyutundan daha küçük olmalýdýr.
Parametre adý: index
konum: System.ThrowHelper.ThrowArgumentOutOfRangeExceptio n(ExceptionArgument argument, ExceptionResource resource)
konum: System.Collections.Generic.List`1.get_Item(Int32 index)
konum: ideal.Lib.Performans(Object Sistem, String BaslangicTarih, String BitisTarih, Single xKademeKayma, Single KaymaPuan, Double pKomisyonOrani, Single IlkBakiye, Int32 Lot, Boolean AcikIslem, String pSembol, Object pVeriler, Object pYonler, Object pSeviyeler, Boolean DetayTabloGoster)
Hocam neden üç indikatörü yada listeyi sözcük olarak okutuyoruz diðerlerini okutmuyoruz, hýz olarak çok etkili bir yöntem midir bu yöntem ayrýca ideal in sistem optimizasyon bölümünü sizin optimizasyon bölümünün yanýnda çalýþýyor sadece sizin modülü çalýþtýrabilsek daha hýzlý olmaz mý ? Kafamda deli sorular![]()
Arkadaþlar merhaba,
SYNTAX Cum( ARRAY )
Cum( Value )
RETURNS ARRAY
FUNCTION Calculates a cumulative sum of the ARRAY from the first period in the chart.
Bu komutu idealde nasýl yazabiliriz ?
Daha önceki forumda bunu buldum ama Close yerine istediðim dizini koymak istiyorum
cum.png[IMG]
Orhan Hocam nerelerdesiniz valla her gün geldiniz mi diye birkaç kez baþlýða bakýyorum![]()
Yer Ýmleri