Ortak yazmak istediðinde özelden yaz olmazssa, burdan yazýyoruz bazý arkadaþlar bizim yüzümüzden gaza gelir alýr vebale girmek istemem. Hele ki senin yüzünden aldým diyecek tipleri hiç çekemem. Hoþ gerçi kimselerde yokta nolur ne olmaz...
Ortak yazmak istediðinde özelden yaz olmazssa, burdan yazýyoruz bazý arkadaþlar bizim yüzümüzden gaza gelir alýr vebale girmek istemem. Hele ki senin yüzünden aldým diyecek tipleri hiç çekemem. Hoþ gerçi kimselerde yokta nolur ne olmaz...
Aynen öyle burda yazýlanlar tamamen hayal ürünü olup tavsiye niteliði taþýmaz þimdiden okuyup etkilenen varsa lütfen dikkate almayýnýz
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
70 mly sermaye 24 mly kar
bence çokda iyi deðil.
olumlu yanLARI önceki yýla göre kar artýþý
VE BU ORTAMDA KAR ETMESÝDÝR
BAÞKADA OLUMLU YANINI GÖREMEDÝM.
TABÝ BENCE
Müthiþ olmamasýna raðmen 22,5 milyon kar bir önceki yýla göre hiç fena deðil ancak bunu umursamadý ve BÝST’e paralel açtý. Tamam tavan ol demedik ama bi yüzde 3/5 yukardan açmalýydý. Þaka gibi BÝST’e paralel açtý. Bu da demek ki ky bu hissede hala hatrý sayýlýr sayýda çok var ve onlarý dökmeden gitmeyecek.. Sancýlý bekleyiþimiz devam edecek anlaþýlan . Tahtaya bakmamakta fayda var bi süre...
Ayný sektördeki erbosan 68,85 den tavan, bizimkisiyse 8 olmamak için yemin etmiþ adeta... Allah hepimize bol sabýr versin. Böyle olmamalýydý ....
Resmen diyor ki siz satmadan götürmeyeceðim...
Bilanço sonrasý aðzýmýzýn payýný aldýk þimdi kaldý elde temettü konusu. Temettü iþi ne olacak bakalým ... En az yüzde 30 temettü vermeyi hedefliyoruz diye boy boy demeçler veriliyordu.. hissesine sahip çýkmayan, ky nin üç beþ lotunu zararýna almak için uðraþanlarýn ben pek hatrý sayýlýr bi temettü daðýtacaðýný sanmýyorum ya neyse belki beni utandýrýrlar .... Ne söylesek boþ.
Ben biraz daha dusmesini bekliyorum ve bir parça daha almayý düþünüyorum. Hacim çok düþtü. Bu fiyatlardan alýcý gelmiyor. Benim düþüncem bu kaðýdýn da trend olacaðý bir dönem gelecektir. Ama þirket pek borsa fiyatýyla ilgilenmiyor gibi. Umurunda deðil sanki. E öyleyse benim hiç umrumda deðil. Yani þunu söylemek istiyorum. Bende umurumda olmayan bir meblaðý baðladým. Temettu verirler mi bilmiyorum. Bekleyelim bakalým. Her devrin trend kaðýdý/ kaðýtlarý olur. Zamanýnda asels, netas, aslan, konya, karton vardý. Þimdi de sasa, kords vs. var. Demem o ki bunun da zamaný gelir be. Güldürür mü yüzümüzü göreceðiz. Ytd.
Yer Ýmleri