Yine ayný numara. Ama hacim güzel. Benim için yýlda en az yüzde 25 kazandýrmalý.
Yine ayný numara. Ama hacim güzel. Benim için yýlda en az yüzde 25 kazandýrmalý.
Ben þu çýkartýp indirmelerini anlamýyorum artýk. Bu kaçýncý oldu.. Al baþýný git iste... Tek olumlu yani hacim evet yoksa kapanýþ yine hüsran. Bakalým yarýn da klasik hareketini yapýp kýrmýzý mý kapatacak yoksa bizi þaþýrtýp kopacak mý görelim bakalým... Ben bu fiyatlarý yakýþtýramýyorum CUsana
Turkuaz ortak þimdi farkettimde Tuðçelik 1 haftadýr tavan gidiyor bilançoyu açýkladýðýndan beri. Bizim hayalimizi onlar yaþýyor😊. Bilançoda öyle aþýrý fazla falan deðil. Sermaye 30 milyon . 15 milyon kar açýklamýþ. Geçen seneki 3 aylýk karý da 550 bin civarý. Mukayese yapýnca fena deðil ama 8,5 ken 14 e dayanmýþ ve yine tavanda... Elin kaðýdý tavan tavan giderken 15 milyonla biz 10 milyonla -3 kapadýk. Ben buna kýzýyorum iþte. Güzelim bütün haberleri hiç ediyor.
Neyse son Gülen iyi Gülermiþ... Sabýr
Ya ortak sinirleniyorsun,sinirlenince yazdýðýna dikkat etmiyorsun
30 milyona 15 milyon açýklamýþ
Bizimki ne yapmýþ
70 milyona 10 açýklamýþ
Yani bu durumda bizimki iyimi oluyor
Ben ne dedim
30-35 gelmeliki iyi olsun dedim
Geleydi bizde tuðçelik gibi olurduk
Adam sermayesinin %50 si kadar kâr etmiþ
Biz ancak %15 kadar kâr etmiþiz
Arada çok fark var
Katlayarak gidersek biz sene sonu ancak sermayenin yarýsý kadar kâr ederken
Adamlar sermayeyi ikiye katlayacaklar
Þimdi sen hangisini götürürsün
Elini vicdanýna koy söyle
Tabi bence
Son düzenleme : Turquaz; 01-06-2021 saat: 14:40.
8,10 yine geçilemedi
Ve hacim yine yerlerde
Egeseramik de sermayesinin yarýsý kadar kâr açýkladý
Oda 16 gördü
Þart deðil ama bizim borsamýzda bir gerçek var
Sene sonu kârý sermayesi kadar gelenlerin deðeri 10 TL dir
Balonlar yokmu.tonla var
Ama onlar adý üstünde balon
Tabi bence
Ben yazdýðýmýn gayet farkýndayým sen canýný sýkma. Ben de çok isterdim sermayesinin yarýsý kadar kar açýklamasýný ama olmadý .
Diðer hissenin sermayesinin yarýsý bizimkinin se yüzde 15 i kadar kar açýkladýðýnýn da farkýndayým. Ben sadece gelen kap haberlerini ve
10 milyon karýn çok kötü olmadýðýný anlatmaya çalýþýyorum ve o yüzden 7 -8 lira arasýnda sürünmesinin can sýktýðýný söyledim o kadar. Bir daha yanlýþ konuþuyorsun þeklinde hakkýmda boþ iddialarda bulunmazsan sevinirim
Þunun þurasýnda iki kiþiyiz
Ýkimiz bile birbirimizi anlamýyoruz
Anlasakda yanlýþ anlýyoruz
Ozaman yanlýþ anlamanýn önüne geçeyim þahsýmca
Bir daha direk seni muhatap almýyayým olsun bitsin
Tabi bence
Yer Ýmleri