Aynen on -ay olmasi lazim
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen on -ay olmasi lazim
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3-5 gün hareket görse, dillense millet hücum eder. Bunu spekülatör iyi biliyor. Öz sermaye bitmiþ cemaþ, kýrþehir giriþinde ve tavuk kümesi gibiama, 60 kuruþtan 7 liraya uçtu... Millet hala arkasýndan koþuyor.Keza nibaþ ta öyle. Niðdede küçük bir beton karma fabrikasý. Memleket KY(kör yatýrýmcý) ile dolu. Þu an bunu gören yok...
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Çok þükür bu tahtada bana saldýran yokGeçen yýl nibaþta idim, gelen giden bana saldýrýyordu yaw.
60 kuruþtu kaðýt patronun adamý diyorlardý bana. Tabi o hafta hissenet yarýþmasýnda 1. sýraya oturmuþtuk
))
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Dolaþýmda kaðýdý da az. Aslýnda kelebek gibi uçabilir ama, bir türlü fikir yürütemiyorum. Beni çok þaþýrtýyor doðrusu. Kafam karýþýyorKafayý sýyýracam yaw
))
20 yýl önceydi... tesadüfen ditaþ almýþtým. Ben aldýktan sonra biraz taban yaptýrýldý, silkeleme vs. satmadýk. Birileri aracý kurumu arayýp soruyormuþ, kim bu adam, ne zaman satar vs. diye... Spekülatör denen varlýk böyle bir þey. Baþkasýnýn kazanmasýna tahammül etmez ama, sonunda düðmeye mecburen basar![]()
Ýster yat ister kalk !!! Umurumda deðilsin artýk...
2 tahtanýnda oyuncusu ayný.Nereden biliyorum dersen ikiside serefsiz
LG-H850 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri