Borsa gundem genelde boyle durumlari haber yapiyor ama ilginc
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa gundem genelde boyle durumlari haber yapiyor ama ilginc
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
@RT_Erdogan
#CUSAN
#EMEKLÝLÝKFONLARI.
#yatýrýmfonu
3.60 DAN ALDIKLARI #CUSAN HÝSSESÝ
1.75 TL BU FONLARIN KÝME EMANET EDÝLDÝÐÝ BELLÝ.
FONLARI ZARARA UÐRATIYORLAR
#EMEKLÝLÝKFONLARI
. #yatýrýmfonu
http://cimer.gov.tr
@Akparti
@MHP_Bilgi
@RT_Erdogan
@dbdevletbahceli
Aklýma þu soru da geliyor. Bu hacim neyin nesi? Tahminimce buradaki kara senaryoya kapýlýp satanlar varsa onlarý alýyor ********ler...Bir süre sonra yine açýklama, yine geçirme...!
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Þimdi ekran baþýnda buradaki feryatlarý iþtahla okuyorlar ve aðýzlarýnýn salyasý akýyor. Bunu hissediyor ve görüyorum...
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
yatýrýmcý iliþkileri yerinde ..ya gennel müdür ya cuhadaroðluyla görüþmek iþtiyorum deyin.ben yardýmcý olayým dediðinde size 1 yýldýr anlatýyoruz cözüm olmuyor.. dedim genel müdüre arattýracak..aðlamayana mama yok
Dürüst patronlar hissesine sahip çýkýyor, yatýrýmcýsýný koruyor ve geri alým yapýyor. Bunlarda baský kurup kanla irinle beslenmeye devam ediyorlar. Baþýnýza büyük bir felaket gelmesi için yaradana dua ediyorum... Haramla kurulan düzen elmette üstünüze çökecektir !!!
Yer Ýmleri