Herkesin fikrine saygým var ama ben hala hissenin toplanma aþmasýnda olduðunu düþünüyorum belki size saçma gelecek ama zamanýnda gübrafabrikalarýnýn yaptýðý hareketlere çok benzetiyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Herkesin fikrine saygým var ama ben hala hissenin toplanma aþmasýnda olduðunu düþünüyorum belki size saçma gelecek ama zamanýnda gübrafabrikalarýnýn yaptýðý hareketlere çok benzetiyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Uzun vadeci olunca 7 ye inmiþ 9 a çýkmýþ çok önemli deðil aslýnda ama karda beklemek yerine zarar da beklemek ister istemez sinir bozuyor. Onlar da bunu iyi biliyor zaten. Borsanýn en az 3 katý düþtü sebepsiz yere..
Ben uðursuz geldim galiba hisseye... Yazmayayým bari hoþçakalýn
Uðursuz geldim diye günlerdir yazmýyordum ama dayanamadým iki kelam etmek istiyorum😊 Yarýn konsolide bilançonun açýklama tarihinin son günü . Yarýn akþam bilanço açýklanacak . Ben çok merak ediyorum ne açýklayacaðýný açýkçasý.. 35 milyon dönem karýndan sonra 6,80 lere düþeceðini, 7 ile 8 lira arasýnda haftalarca süründüreceðini söyleselerdi hayatta inanmazdým. Yarýn bilançonun son günü ve 8 in bile üstünde kapatamadýk. Yazýk oldu...Böyle olmamalýydý.
Bilançonun son güne býrakýlmasý bile ilginç bence. Nedir yani koca koca þirketler bile açýkladý. Aldýðýn onca iþ var. Hiçbir neden olmadýðý halde hisse patýr patýr düþerken çýkýpta aldýðýmýz iþin þu aþamasýndayýz. Baþarýlý bir þekilde devam ediyoruz, Falanca tarihte iþi tamamlamayý düþünüyoruz gibisinden açýklamalar yapsalardý. Ýyi olmazmýydý. Hisseye ve ky ya destek olmazmýydý. Ky dostu þirket böyle zamanlarda belli eder kendisini. Umalým da borsaya açýk bir þirket olduklarý akýllarýna gelir. Ýnsallah bilanço güzel gelir ve geleceðe dair umutlarýmýz tükenmez.
Sayýn zeze muhtemelen yarýn çok uçuk bir konsolide bilanço açýklamadýðý sürece bir müddet daha bizleri süründürmeye devam edecek diye düþünüyorum ben çünkü gidecek olan hisse þimdiye kadar beklentiyi satýn almaya baþlamalýydý.Beniö gibi Uzun vadeci olunca sorun yok ama arada dayanamýyorum izliyorum ve izleyince sattýrmak için resmen insanýn sinir katsayýlarýný yükseltiyorlar. Ben satmýyorum patron bu fiyatlardan beni duyuyorsan eðer haberin olsun🤣 Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bilançoyu son güne býrakmasý ise evet gerçekten ilginç oldu bencede, Geçen sene býrakmamýþ. Tabi fazlada ümitlenmiyorum artýk çünkü 35 milyon kardan sonra 6,80 leri göstermesi tüm küçük yatýrýmcýlarý gibi beni de demoralize etti Þu an da tek tesellim bu kar oranlarýnda ki hisselerin hatta zarar üstüne zarar yazan hisselerin 20/30 lu fiyatlarda gezerken bunun rezil bir performans sergilemesi .. Ýnþallah beklediðimize deðer.Ben ne zaman konuþsam hisse düþüyor o yüzden artýk susuyorum. Hoþçakalýn 😊
Doðru söylüyorsunuz zarar yazan þirketler uçuyor. Bende anlamýyorum ülkemizdeki yatýrým anlayýþýný. Bizimki yüz güldürecek mi bakalým. 🤗
Yer Ýmleri