Geçen hafta baþý itibariyle 5 yýldan fazla bir süredir icra etmekte olduðum müdür yardýmcýlýðý görevinden istifa ettim.
Bu kararý almamda ki en büyük neden çocuklarýmdý. Büyük oðlaný okula getir, okuldan al tekrar kendi okuluma(iþyerime) git, okuldan çýk, sonra kayýnvalideden ufak oðlaný al vs. bayaðý hýrpalanýyordum. Uzun bir düþünme sürecinden sonra bu kararý vermiþ bulundum. Amacým çocuklarla daha fazla vakit geçirebilmek, ufak oðlanýn uyku düzenini saðlamak , kayýnvalidemin yaþýndan dolayý da onun üzerinde ki yükü almayý düþündüm.
Az ders aldým daha erken okuldan çýkýyorum. Ýdarecilik cidden zor bir iþ. Daha önce bahsetmiþ olduðum soruþturma sürecinde de bayaðý bir yýprandým, halen daha da sonuçlanmadý malesef. Artýk çok da umursamýyorum.
Tabi tüm bunlar sonucunda gelir seviyemde ciddi bir düþüþ var.
Bu iþe baþlarken aylýk 5-6 k arasý alým planlýyordum. Planladýðým hedeflerde ciddi bir sapma var çünkü artýk aylýk en fazla 3-4 binlik alým yapabileceðim.
Her ay da ekstradan mutlaka masraf çýkýyor. Geçen gün tv bozuldu eli yüzü düzgün bir tv 5k. Çocuklarý evde tvsiz zapt etmek de zor zanaat mecbur bayýlacaz kafama göre bir þey bulmaya çalýþýyorum.
Bir ay arabanýn bakýmý çýkýyor masraf, çocuk piyano kursuna gidiyor piyano alýnacak havadan masraf![]()
Yani masraflar bitmiyor.
Her neyse yapacak bir þey yok.
Daha ilginç olan bir þey artýk emekliliði çok umursamýyorum bir ara kafama takmýþtým ama artýk eskisi gibi gözüm dönmüþ deðil neden bilmiyorum.
Zaten bu kadar hýrslý para biriktirmeyi de doðru bulmuyorum ki karý koca olarak tutumluyuzdur.
50 yaþýndan sonra da 15 saat derse girerim diyorum. Ha beklediðim hedefler gelirse göbek atarým tabi. Allah saðlýk sýhhat versin. Çocuklara kalýr hiç yoktan.
Bu endeks de biz malý toplayamadan uçup kaçmaya baþladý. Söyle bir bir iki sene daha toplasaydým iyi olurdu ama abd seçimlerine kadar bu hava sürecek gibi. Bakalým ondan sonra nolacak.
Bu arada büyük bir kriz beklentim halen daha mevcuttur ben bu iþlerden zaten anlamam bilirsiniz ama bu petro-dolar sisteminin gözümüzle çöktüðünü göreceðiz diyor içimden bir ses. Belki de her zaman olduðu abd bundan da karlý çýkar bilemiyorum. Ama fütursuzca basýlan dolarlar ne olacak iþte orasý büyük bir soru iþareti. Biz yine inþallah böyle bir þey olmaz diyip gönlümüzü ferah tutalým.
Velhasýl kelam son iki haftadýr daha rahatým daha az para biriktirebiliyorum fakat kafam rahat ,hayat standartlarýmda bir deðiþiklik yok ama durum bundan ibaret. Elimde daha rahat bir imkan varken onu kullanmak istedim. Piþman mýyým? Bilmiyorum ama daha rahat olduðum kesin zaten istesem hemen geri dönebilirim ,biraz da böyle devam edelim bakalým, zaman ne gösterecek.
Bu arada portföy de 100 k'yý devirdi, bazen þeytan beynimi kurcalýyor hepsini arabaya göm diye sonra yürü git lan iþine diyip vazgeçiyorum benim için tr standartlarý için fena bir meblað sayýlmaz artýk. Ýnþallah milyon yazan bakiyeyi de görürüz
Selametle.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri