Pýnar sütün temettü verimliliði güzel Ayrýca gýda þirketi olmasý portföye acil eklenmesi gereken þirketlerden defter deðerinin çok altýnda iþlem görüyor
Pýnar sütün temettü verimliliði güzel Ayrýca gýda þirketi olmasý portföye acil eklenmesi gereken þirketlerden defter deðerinin çok altýnda iþlem görüyor
''dokuz ayrý kadýnla iliþkiye girerek, bir ayda çocuk sahibi olamazsýnýz''
''yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðilidir.Acemi lafýyla iþ yapmayýn''
Sayýn tosunpasa 1.5 yýldýr düzenli hisse alýyorsunuz son ay nisan almamýþsýnýz bir öz eleþtiri yaparmisiniz hisseler mi yanlýþ yanlýþ zamanlamami
Bende uv ciyim elimde tuttuðum 2 yýllýk hisseler var
Merhaba.
zamanlamamýn ve hisse seçimlerimin yanlýþ olduðunu düþünmüyorum açýkçasý.
Þöyle ki; bu iþe baþladýðýmda Türkiye eksenli bir kriz varken þu an dünya çapýnda bir kriz var. Borsa daha diplere gider mi bilemiyorum, keþke bilebilsem
bu ay özelinde ise aslýnda yazacaktým sonradan neden bilmiyorum yazmadým, kenarý yedek akçe olarak 5k ayýrdým.
Bu hiç yapmayý beceremediðim bir þeydi, altýn,borsa aþaðýya doðru salýnan olursa alým yapabilirim,yoksa kenarý biraz daha nakit olarak saklayacaðým.
eðer düþüncelerimi merak ediyorsanýz da bazen boþa kürek çektiðimi de düþünmüyor deðilim, borsa zevkli bir yer hisssesiz duramam fakat hiç dert tasa taþýmadan gram altýnýn son 20 senede diðer enstürümanlarý ve borsadaki kalender þirketlerin bir çoðunu patates etmesi tabi ki canýmý sýkýyor. araþtýrma, fiyat takibine falan gerek yok, her daim altýn altýndýr deðil mi? ben ise bozup hisseye geçiriyorum
tabi sabah akþam bununla da yatýp kalkmýyorum ama bir ara tüm portföyü daðýtýp 220 tl'lerde iken gram altýna geçmeyi düþündüm sonra vazgeçtim. ama gram altýnda soluksuz gidiyor maþallah daha da gider dünya böyle devam ederse. hatta satýþ için hisse blokajýný bile kaldýrdým, sonra da vazgeçtim, benim saðým solum belli olmazkendime verdiðim sözü tutmaya çalýþýyorum.
þu an devam ediyorum, avantajlý gördüðüm þirket olursa yine alým yaparým, biraz daha tecrübe kazanmam gerekli belki de. zaten borsalar bir iki yýl daha nefes almayacak gibi, bizim açýmýzdan durum daha vahim, abd borsalarý zaten fezadaydý ordan ufak iniþ yaptýlar, biz 2013'ün çok altýndayýz, oralara gitmek pek de mümkün deðil gibi.
selametle...
''dokuz ayrý kadýnla iliþkiye girerek, bir ayda çocuk sahibi olamazsýnýz''
''yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðilidir.Acemi lafýyla iþ yapmayýn''
Valla bendeki kaðýtlar hepsi temettü veriyor az da olsa vermeyene yatýrým yapmýyorum bu krizde sizin gibi tek lot satmadým bekliyorum 3. Temettumu alacaðým psdtc var þu an 1.32 maliyetli 2. Temettumu aldýðým ismen var 1.88 maliyetli yeni aldýðým hedef giriþim 2.07 lira maliyetli acsel var 4.27 maliyetli ilk temettüleri bu yýl alacaðým algyo var 2. Temettumu alacaðým birde bölündü 6 lira maliyetli kozaa altýn toplamaya baþladým 9 liradan beri aylýk alýyorum 50 yaþýndayým memurum pddd deðeri 1.5 altýnda alýyorum fk 5 civarý biraz grafik bilgim var ama satamýyorum uðraþamýyorum bol kazançlar saygýlar.
Yer Ýmleri