Hocam 4 sene lise 3 sene universite kaldi öderiz sanada tavsiye ederim özellikle fransız okullarını girmesi kolay okuması kolay yurt dışında üniversite ucuz
Hocam 4 sene lise 3 sene universite kaldi öderiz sanada tavsiye ederim özellikle fransız okullarını girmesi kolay okuması kolay yurt dışında üniversite ucuz
Sanırım üç büyük şehirden birinde yaşayıp, üst düzey okullardan birine gönderiyorsunuz. Aylık olarak yazdığınız rakam benim üç çocuk için ileride ödemeyi düşündüğüm tutara eşit, yanlış anlamayın eleştiride bulunmuyorum, yalnızca anlamaya çalışıyorum, benim için eğitime sarfedilen her kuruş kutsaldır.
Sırf özel okul fiyatları yüzünden gelecek projeksiyonumda üç büyük şehre yer vermemeye çalışıyorum. Benimkilerin ikisi ilköğretimde, birisi de seneye başlayacak. İlkokulda devlet okulu, ortaokulda özel düşünüyoruz, şimdiden büyük oğlumla bursluluk sınavlarına çalışmaya başladık.
Memur olarak çocuğunuzun eğitimine verdiğiniz önem takdire şayan. Eğitim konusunda önerileriniz olursa memnuniyetle dinlemek isterim.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz bu eğitim işi için istanbuldan izmire taşındık hocam 10 yıl önce 6 sınıfa kadar ing için uğraştık sonra sınava hazırladık bir tek izmir fen lisesini kazanamadı ama ben zaten fransız lisesi için uğraştım. Cambridge dil sınavları yapılıyor orda B2 sertifikası aldik şimdi hazırlığı bitirdi B1 ingilizcesi de var bu arada size tavsiyem yurt dışı üniversiteleri araştırmanız Fransada hepsi devlet üniversitesi ve sadece 200 euro yıllık harç buna barınma ve yemek koy aylık 1000 euro olur abd de ve almanyada en düşük 20000 dolar ve 12000 euro harçlar yabancı öğrenci için. Ist st joseph mitchel pulcher notre dame ve Izmirde st joseph bunlar lozan ile eğitimine izin verilen geleneği olan ve fransada üniversite imkanı veren okullar. Giriş puanları yüksek değil ancak 2 diploma veriyorlar biri tr de biri fransada geçerli balakaryo diplomasi
Uzun vadeli portföy yapma zamanı ağır ağır yaklaşıyor.. Yirmi yıllık bir döngünün eşiğine giriyoruz.. 2000 yılında portföy yapanlar şu an kendini emekli etti.. Yaklaşan cisim tekrardan başlamak için büyük fırsat verecek.
''dokuz ayrı kadınla ilişkiye girerek, bir ayda çocuk sahibi olamazsınız''
''yazdıklarım yatırım tavsiyesi değilidir.Acemi lafıyla iş yapmayın''
Dünya piyasaları doymuş ve bir sistem değişikliğnde uzlaşmış.. 40 milyar eksi rezervdeyiz ve dolar hareket için kıvılcım bekliyor.. Hükümet itibar için neredeyse herşeyi satabilen kafada.. Yatırım çok az ve para sahibi gardını almış.. Bankalar yabancılara geçmiş adı Türk.. Edebiyat ekonomisi ile artık akademisyenlerde bile 2.dil şartı kalkıyor..Uzay çağı yerine orta çağ kokusu var.. Sonrada felaket tellallığını alnımıza yapıştırırlar... Haaaa bu arada beyaz Türkler denilen kesim hiç bu kadar kızdırılmamıştı ve güçlerini küçümsemeyin..
Kızım izmir st joseph de okuyor orta okulda ing eğitimini oturttuk lisede fransızca da tamam ayrıca fransada üniversite 3 yıl
Yer İmleri