Screenshot_2018-11-27-17-36-01-280.jpg
Yazdığım portföy dağılımı msjini yeniden duzenleyecekken silindi ekran görüntüsünü aldım. Yeniden paylaşıyorum.
Screenshot_2018-11-27-17-36-01-280.jpg
Yazdığım portföy dağılımı msjini yeniden duzenleyecekken silindi ekran görüntüsünü aldım. Yeniden paylaşıyorum.
https://www.gedik.com/piyasalar/kar-zarar-hesaplama
Buradan hisselerin getirisini yıllık olarak hesaplayabilirsiniz.
Uv yatırım inşallah kazandıracaktır.
Yeterki doğru hissede beklemesini bilelim.
http://m.borsagundem.com/yazarlar/te...yazisi/1188396
Yıllık yüzde 7 ve üzeri temettü getiren bir hisse 7 yılda bileşik olarak neredeyse ikiye katlıyor. Burada temettü verimini biraz düşünüp biraz daha performanslı şirketler büyümeye önem veren şirketler seçilebilir ama temettü vermeyen büyük olmayan şirketler kesinlikle tercih edilmemelidir. Bizim hedefimiz 15-20 sene olacak. Hem temettüden hem de hissemizden performans alırsak emekliliğimiz hazır demektir.
Benim hedefim 17 yılda 1 milyon tl lik yatırım yapmak bunu bu süre zarfında sürekli yatan temettuleride hiç dokunmadan hisse alımına ayırıp ortalamami düşüreceğim hem de lot sayımı arttıracağım.
Hedefim 17 sene sonunda en az aylık 10 bin yıllık 120 binlik temettü verimine ulaşmak pek de imkansız gibi görünmüyor. Hesaplar ortada.
Konuyu merak ve ilgi ile takip ediyorum
Benzer hedeflere sahip olduğum için , bu tarz konular motivasyonumu artırıyor...
Yolunuz açık, kazancınız bol olsun.
Çok güzel bir başlık olmuş bilgilerinizden yararlanmak isterim. iyi akşamlar
hayırlı uğurlu olsun. alım miktarınız baya yüksekmiş. hedefe ulaşmanız hiç zor değil. takipteyiz. kolay gelsin. motivasyonunuz bol olsun![]()
Yer İmleri