Merhaba
Konunun takipisiyim. Umarm beklentiniz dahilinde gerceklesir planlarnz. nemli olan tasarruf bilinci bence gerisi gelir. Birka aydr ben de ufak ufak toplamaya baladm beendiim 8 hisseden. Bol kazanlar.
Merhaba
Konunun takipisiyim. Umarm beklentiniz dahilinde gerceklesir planlarnz. nemli olan tasarruf bilinci bence gerisi gelir. Birka aydr ben de ufak ufak toplamaya baladm beendiim 8 hisseden. Bol kazanlar.
ekgyo yok burada, neden[emoji848]
Redmi Note 4 cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
1.. 12 aylk kr ve temett beklentisi olanlar belirlenir 2.. bu listede teknik olarak alma uygun olanlar tespit edilir 3.. temett verim oran yksek olanlar satn alnr 4... temettler alnr ve o hisseler teknie baklarak satlr 5... satlan hisseler teknie uygun olarak sat al yaplarak bir sonraki temett dnemine kadar devam edilir.. 6... eer 1 yl sonra temett vermesi halen ols ise yola bu ekilde devam edilir Sonu: hem temtt alnr hem hisse oaltlr .. eer sattnz hisse hi geri gelmediyse asla yukardan alnmaz yedek hisselere yada nakitte tutulur..
Redmi Note 4 cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Teknik bilgim yok denecek kadar az. Zaten hisse alm satm iine pek girmeyi dnmyorum.
Avclk toplayclk yapacam 😀
Yzde 100 artan hissenin yarsn elden karp yeni ucuz hisselerden alm yapmak gibi bir fikrim var. Portfoyde tablolar gzel fakat ucuz kalm hisselerden toplama niyetindeyim imdilik.
Peter lynch borsada tek bana Twitter'dan alntdr.
Yer mleri