Öðretmen- müdür yardýmcýsýyým.
O dediðiniz yerlerde dediðiniz gibi çok fazla oluyor. Ama söz konusu yer okul olunca insanýn nutku tutulabiliyor😀
Öðretmen- müdür yardýmcýsýyým.
O dediðiniz yerlerde dediðiniz gibi çok fazla oluyor. Ama söz konusu yer okul olunca insanýn nutku tutulabiliyor😀
bu ay ki alýmlarýmý da gerçekleþtirdim. seçim öncesi son güne kadar piyasada düþüþler olacaðýný düþünerek bekledim. dün daha da avantajlýydý. ancak bunu kestirmek güç tabi.
450 tl tavhl,300 tl toaso,90 tl kords temettüsü aldým. üstüne 650 tl de ekledim ve 200 lot soda aldým.
soda artýk portföyümüzün yeni oyuncusu. yapacak biþey yok hisse azaltma iþini beceremiyorum. aslýnda sasa,petkim ve arçelik biraz pahalý gibi duruyor ama onlarla da nikah kýydým artýk satmaya kýyamýyorum
yatan temettüleri ayný hisse almak ile sýfýrdan hisse almak arasýnda kararsýzdým. onu da soda almaya karar verdim. önümüzde eðer yatarsa eregli temettüsü var diðerlerinden gelecek olanlar pek kayda deðer deðil. eðer yatarsa onunla da soda alabilirim ona o zaman karar vereceðim. altýn portföyümden 10 gr satýþ yaptým. içimdeki þeytanýn dürtmelerini biraz da olsa törpüledim. o hepsini satmamý istedi. bende olmaz yürü git len dedimaslýnda altýnda istediðim portföy aðýrlýðýndayým diyebilirim. ciddi bir ralli baþlayana kadar hisse alýmlarý yapacaðým. baþladýðýnda grama dönebilirim. belki aylýk da bir miktar alabilirim.
bilemiyorum altan. kafam bu aralar zaten davul gibi
neyse bugünde toplamda 8200 tl gibi bir alým yaptým onunda görüntüsünü atarým. 5000 tl maaþlardan arttýrdýðým, 800 temettü, 2400 tl de gram altýndan gelen.
baþlangýçdan beri yatýrýlan 48500 güncel tutar 49150 tl.
''dokuz ayrý kadýnla iliþkiye girerek, bir ayda çocuk sahibi olamazsýnýz''
''yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðilidir.Acemi lafýyla iþ yapmayýn''
''dokuz ayrý kadýnla iliþkiye girerek, bir ayda çocuk sahibi olamazsýnýz''
''yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðilidir.Acemi lafýyla iþ yapmayýn''
Kardeþ yazýný sonuna kadar okudum.Güzel tespitleriniz var.Ýkide bir seçim yapýlan ülke olmamýz bunun yanýnda bol keseden atan siyasetcilere sahip olmamýz( o beþyüz veriyorsa ben iki katýný veriyorum örneðin) iþin tuzu biberi.Bulunduðumuz coðrafya kaynýyor.Üstüne üstlük Suriye,Irak,Afganistan ordan burdan gelen milyonlar.Bu kadar olumsuz durumu orta büyüklükde bir Avrupa devleti yaþasaydý( FETÖnün askeri darbesini ABD nin finansal darbesini yazmadým daha) þimdiye çokdan batardý.Ekenomi konusunda olsun siyaset konusunda olsun yorum yapanlar yukarda saydýklarýmý ya unutuyorlar yada görmezden geliyorlar.Asayiþ berkemalmiþ gibi yorumun sonucu boþ bence.
Uzun zamandýr böyle bir þey yapmak istemiþtim.
fotoðraflarla þirketlerimi tanýtmak.
benim için de ilginç bir deneyim oldu.
birazdan yükleyeceðim.
ARÇELÝK
IMG]https://resmim.net/f/BBRVtP.jpg[/IMG]
![]()
Yer Ýmleri