Artan
Azalan
lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Dk / Yksek
410,50 9.98% 9,03 Mn 410,50 / 410,50
52,90 9.98% 33,62 Mn 52,90 / 52,90
32,30 9.94% 1,98 Mn 32,30 / 32,30
14,39 9.93% 3,18 Mn 14,39 / 14,39
5,91 9.85% 16,85 Mn 5,91 / 5,91
948,00 -9.97% 1,75 Mn 948,00 / 948,00
12,22 -8.46% 22,57 Mn 12,22 / 12,22
34,16 -8.42% 35,21 Mn 34,16 / 34,16
40,52 -7.91% 1,24 Mn 40,52 / 40,52
40,92 -7.84% 2,36 Mn 40,92 / 40,92
3,23 2.87% 151,09 Mn 3,23 / 3,23
422,00 0.42% 99,74 Mn 422,00 / 422,00
286,25 0.79% 89,84 Mn 286,25 / 286,25
308,50 0.08% 87,23 Mn 308,50 / 308,50
31,22 3.51% 52,03 Mn 31,22 / 31,22
19,08 0.53% 4,00 Mn 19,08 / 19,08
73,35 0.2% 45,72 Mn 73,35 / 73,35
286,25 0.79% 89,84 Mn 286,25 / 286,25
744,00 0.34% 30,12 Mn 744,00 / 744,00
93,95 1.62% 7,26 Mn 93,95 / 93,95
112,20 0.27% 1,99 Mn 112,20 / 112,20
31,38 0% 1,72 Mn 31,38 / 31,38
10,61 0.19% 2,69 Mn 10,61 / 10,61
83,60 1.7% 12,34 Mn 83,60 / 83,60

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj
Sayfa 91/153 lklk ... 41818990919293101141 ... SonSon
Arama sonucu : 1219 madde; 721 - 728 aras.

Konu: U.v. Temett yatrm planm(portfym)

1. DAHA ONCE BAHSETTIGIM BLANCO EXCEL ALGORITMASI PEK BIRSEY YAPTIGI YOK % KARLILIGA VE DZENL BLANCOLARA GRE PUANLAMA YAPIYOR BRAZ DAHA GELTRMEYE CALISACAGIM.

SANIRIM SON KEZ UCRETSIZ VERIIM OLACAK BU.

KURCALAYIN BAKIN BAKALIM EKSIK HISSELER VARSA BANA BILDIREBILIRSINIZ. BANKALAR, GYOLAR, YATIRIM RKETLER, FNANS RKETLER GB RKETLER YER ALMAZ. BUNUN DIINDA EKSK SANAY VARSA BELRTN SZN GRDNZ YANLILIK VARSA BUNU DA BLDREBLRSNZ.

GLE GLE KULLANIN.

NOT: BR BAKI AISI SERGILEMEK ICIN YAYIMLANAN BIR DOSYADIR. BURADAKI DEGERLERDEN SONRA HISSENIN DETAYLI ANALZ EDLP KARAR VERILMESI GEREKIR BU TABLO HERHANGBR HSSEY NERMEMEKLE BRLKTE EN YKSEK PUANI ALMI OLMASI O HISSENIN KAZANDIRACAGI ANLAMINA GELMEZ.

EXCEL DOSYASINI NDR #BOBY

Senin almaya cesaret edemediin riskleri alanlar, senin yaamak istediin hayat yaarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

2.  Alnt Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazy Oku
    DAHA ONCE BAHSETTIGIM BLANCO EXCEL ALGORITMASI PEK BIRSEY YAPTIGI YOK % KARLILIGA VE DZENL BLANCOLARA GRE PUANLAMA YAPIYOR BRAZ DAHA GELTRMEYE CALISACAGIM.

SANIRIM SON KEZ UCRETSIZ VERIIM OLACAK BU.

KURCALAYIN BAKIN BAKALIM EKSIK HISSELER VARSA BANA BILDIREBILIRSINIZ. BANKALAR, GYOLAR, YATIRIM RKETLER, FNANS RKETLER GB RKETLER YER ALMAZ. BUNUN DIINDA EKSK SANAY VARSA BELRTN SZN GRDNZ YANLILIK VARSA BUNU DA BLDREBLRSNZ.

GLE GLE KULLANIN.

NOT: BR BAKI AISI SERGILEMEK ICIN YAYIMLANAN BIR DOSYADIR. BURADAKI DEGERLERDEN SONRA HISSENIN DETAYLI ANALZ EDLP KARAR VERILMESI GEREKIR BU TABLO HERHANGBR HSSEY NERMEMEKLE BRLKTE EN YKSEK PUANI ALMI OLMASI O HISSENIN KAZANDIRACAGI ANLAMINA GELMEZ.

EXCEL DOSYASINI NDR #BOBY

erhan hocam, bir blog ap bilgilerinizi daha derli toplu ekilde paylamay dnyor musunuz?
    kanaatimce ok faydal olabilir.selamlar

3.  Alnt Originally Posted by lamuerte Yazy Oku
    erhan hocam, bir blog ap bilgilerinizi daha derli toplu ekilde paylamay dnyor musunuz?
    kanaatimce ok faydal olabilir.selamlar
    dnyorum yapm aamas ve sre devam ediyor.
    Senin almaya cesaret edemediin riskleri alanlar, senin yaamak istediin hayat yaarlar..

4. https://www.google.com.tr/amp/...dia...r.html%3famp=1

Yerli otomobil iin iddial aklamalar

Trkiye Otomobili Giriim Grubu st Yneticisi Mehmet Grcan Karaka, yerli otomobilin 3. seviyeye hazr otonom ara olacan belirtti.

Trkiye Otomobili Giriim Grubu (TOGG) st Yneticisi (CEO) Mehmet Grcan Karaka, "2022'nin ortasnda d dnyadaki aralar yava yava piyasaya girmeye baladnda biz de elektrikli aracmz piyasaya srmeye balayacaz. Ve buradaki ara 3'nc seviyeye hazr otonom (srcsz) bir ara olacak." dedi.

Karaka, stanbul Bykehir Belediyesi ev sahipliinde Yenikap Avrasya Gsteri ve Sanat Merkezi'nde gerekletirilen Uluslararas Dnya Akll ehirler Kongresi kapsamnda dzenlenen panelde yapt konumada, yerli otomobil retimi konusunda kendisine zamanlamann doru olup olmad, frsatlarn bulunup bulunmadn ve bu iin nasl yaplaca gibi sorularn sklkla yneltildiini dile getirdi.

Yerli otomobil iin potansiyel bir pazar bulunduunu aktaran Karaka, "Evet bir frsat var nk otomotiv sektr bir dnmn ierisinde. Dolaysyla bizim bu zaman iyi deerlendirmemiz lazm. kincisi bir pazar var m? Evet var, hatta otomobilden daha fazlas iin bir pazar var. Zaten bizim yola k noktamzda biz hep ayn ifadeyi kullanyoruz. Biz otomobilden daha fazlasn yapmak zere yola ktk diyoruz." ifadelerini kulland.

- "Elektrikli aralar iten yanmal aralarn yerine geecek"

Dnyadaki mega trendleri 3 boyutta ele aldklarn belirten Karaka, "Bunun birincisi teknoloji boyutu, ikincisi sosyal boyutu, ncs de son zamanlarda daha fazla ortaya ktn grdmz kanun yapclarn ald pozisyonlarla gelien baz trendler var. nce teknolojiden balayalm. Batarya teknolojisindeki gelimelerle elektrikli aralarn gerek menzili gerekse verimlilii hzla artyor ve bu nedenle iten yanmal aralarn ok hzl bir ekilde yerine geerek onlar hayattan silecekler. kincisi sensr teknolojisindeki, yapay zekadaki gelimelerle kendi kendine gidebilen aralar artk mmkn. Bunu tasarlayabiliyor, grebiliyor ve planlayabiliyoruz." dedi.

Karaka, yakn gelecekte dijitallemeyle beraber otomobillerin her bir parasnn tamamyla balantl olacana dikkati ekti.

Sosyal adan bakldnda ok bariz ekilde paylam ekonomisinin ykselite olduunu dile getiren Karaka, "Otomobil burada daha ziyade ara kiralama ve paylam olarak kendisini gsteriyor. Dolaysyla zellikle akll ehircilikte bu tr zmler nem kazanacak. Metropolleme deyince Trkiye dnya ortalamasnn zerinde hzl bir ekilde ehirleiyor. Akll evler, akll binalar ve akll ehirler ayn zamanda kanun yapclarla beraber oyunun kurallarn yeniden belirliyorlar." diye konutu.

2022 yln rn lansmann yapacamz yl olarak belirledik"

Mehmet Grcan Karaka, otomotiv pazarnn bymeye devam ettiini, ancak sektrn dijital dnme kesinlikle ayak uydurmas gerektiini syledi.

Dnya genelinde elektrikli ve otonom aralarda byk gelecek grldn ve bu alanlar iin ok byk bteler ayrldn vurgulayan Karaka, "2022'den itibaren piyasaya tamamyla elektrikli ara tabir ettiimiz yani doutan elektrikli olarak tasarlanarak girecek aralarn says artyor. Biz bu nedenle 2022 yln irketimizin rnnn lansmann yapaca yl olarak belirledik." dedi.

TOGG olarak ncelikli olarak 2 hedefle yola ktklarn anlatan Karaka, yle devam etti:

Birincisi Trkiye'nin teknolojisine ve markasna sahip olduu kresel alanda rekabet edebilecek elektrikli arac retmek. kincisi yeni dnyada dnm ierisinde aktif bir rol oynayarak Trkiye'nin modern mobilite eko-sistemini kurmak zere yola ktk. Biz proje planmza baktmz zaman bu 15 yllk bir projedir. lkemizde belki ok fazla alk deiliz bu tr uzun sreli projelere ama bunlar uzun soluklu projelerdir. Cumhurbakanmzn kuvvetli desteiyle 5 zel sektr temsilcimiz, babayiitler bir araya geldiler ve Trkiye'nin otomobil giriim grubunu oluturdular. Daha sonra tamamyla profesyonel olarak bir ekip oluturuldu ve dnyadaki en iyi rnekleri hatta kt rnekleri inceledik. Ve bunun sonucunda 48 aylk bir rn gelitirme sreci ortaya kt. Ve biz bunu saat gibi tkr tkr iliyoruz u anda."

- "Srdrlebilir bir baar iin ihracat yapacaz"

Karaka, Trkiye'nin kresel anlamda rekabet edebilecek bir marka oluturmay hedeflediini belirterek, unlar kaydetti:

"Ve geldiimiz noktada aracn zerindeki teknik detaylar birebir, ki 900 bine yakn zellik var, bunlar belirliyoruz, tanmladk hatta. Ve 2022'nin ortasnda d dnyadaki aralar yava yava piyasaya girmeye baladnda biz de elektrikli aracmz piyasaya srmeye balayacaz. Ve buradaki ara 3'nc seviyeye hazr otonom bir ara olacak. Ve bir tane yetmez diyerek bir portfy oluturmamz lazm dedik, seim basketine girebilmemiz iin hedef kitlelerimize gre yeni modeller zerinden de almamz lazm. Ve tabii ki srdrlebilir bir baar iin ihracat yapacaz. Bu nedenle zaten kresel anlamda rekabet edebilen bir markadan bahsediyoruz."

SM-J710FQ cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.

5. @tosunpasa beni daha iyi anlayacaktr. Muhabbetn yapmtk bu meselenn yan sorgulama meselesnn.

Amacm kesnlkle syaset deil. videonun siyasetle balantl olmas zerre umrumda da deil.

Benim videoda vermek istediim mesaj insanlarmzn phelenme sorgulama yapma yeteneinin kaybolup denilene anlatlana sorgusuz sualsiz inanmas bu kltr ok ciddi bir biimde yaylyor. Robot insanlara dnyoruz. Bize ne gsterirler ve ne verirlerse ona inanma kltr zerinden ilerliyoruz.

Birileri birilerine "Kt" diyor. O kii artk herkesin gznde kt oluyor. Kimse durun bir dakka bu neye gre kt kim karar verdi nedir ne deildir arkasn sormuyor sorgulamyor. Tam bir sr hareketi birileri obanlk grevini stleniyor. Tm sr onu doru kabul edip o yolda ilerliyor.

Geenlerde Cami de bir psikopat yada terrist ibadet eden din kardelerimizi saldrd. O srada haberlerde trkiye olan balantsyla ilgili bir haber yapyor ve spiker silahn zerindeki yazlardan bir anlam kartyordu.

Bende muhalefet iin deil. srf bak asn deitirmek ve sorgulama yetenei kazandrmak iin, babama neden sadece trkiye ile ilgili mesajlar varm baka mslman lkelerle ilgili mesajlar da bulunmu mu dedim.

Olum adam trk dmanym dedi. Neye gre kim karar verdi buna dedim. Elimizde hangi deliller var dedim. Trkiyeye gelmi kaldg oteller flan gsteriyorlar ite dedi.

Ka yanda gelmi dedim. Belkiide 10 yanda ailesiyle turizm amal gelmitir dedim. Baka hangi lkeleri ziyaret etmi dedim. Ne bileyim dedi.

te adamlar aratrm kaytlara bakm haberler sylyor dedi.

Haberi yapanlarn gerei sylediini nerden bileceim dedim. Kaytlar benim elimde yok ki dedim.

Amacm babama muhalefet yapmak veya bu pskopat terristi savunmak deil. Amacm farkl bak as sorgulayc bak as kazandrmakt. Tabi baarl olamadm.

nk benim sorularma cevap veremiyor. Vermedii gibi, ylede demiyor aslnda hakl olablr bu ekilde hi dnmemitim de demiyor kap gidiyor.

Ltfen biraz daha pheci ve sorgulayc olalm. Her denilene inanmayp ezbere gitmeyelim gerekten doruyumu syledi sorusunu soralm. Neyin doru neyin yanl olduguna bu kadar abk ikna olmayalm.

video linkte:

https://twitter.com/zlscml/status/1108396487971663874

6.  Alnt Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazy Oku
    @tosunpasa beni daha iyi anlayacaktr. Muhabbetn yapmtk bu meselenn yan sorgulama meselesnn.

Amacm kesnlkle syaset deil. videonun siyasetle balantl olmas zerre umrumda da deil.

Benim videoda vermek istediim mesaj insanlarmzn phelenme sorgulama yapma yeteneinin kaybolup denilene anlatlana sorgusuz sualsiz inanmas bu kltr ok ciddi bir biimde yaylyor. Robot insanlara dnyoruz. Bize ne gsterirler ve ne verirlerse ona inanma kltr zerinden ilerliyoruz.

Birileri birilerine "Kt" diyor. O kii artk herkesin gznde kt oluyor. Kimse durun bir dakka bu neye gre kt kim karar verdi nedir ne deildir arkasn sormuyor sorgulamyor. Tam bir sr hareketi birileri obanlk grevini stleniyor. Tm sr onu doru kabul edip o yolda ilerliyor.

Geenlerde Cami de bir psikopat yada terrist ibadet eden din kardelerimizi saldrd. O srada haberlerde trkiye olan balantsyla ilgili bir haber yapyor ve spiker silahn zerindeki yazlardan bir anlam kartyordu.

Bende muhalefet iin deil. srf bak asn deitirmek ve sorgulama yetenei kazandrmak iin, babama neden sadece trkiye ile ilgili mesajlar varm baka mslman lkelerle ilgili mesajlar da bulunmu mu dedim.

Olum adam trk dmanym dedi. Neye gre kim karar verdi buna dedim. Elimizde hangi deliller var dedim. Trkiyeye gelmi kaldg oteller flan gsteriyorlar ite dedi.

Ka yanda gelmi dedim. Belkiide 10 yanda ailesiyle turizm amal gelmitir dedim. Baka hangi lkeleri ziyaret etmi dedim. Ne bileyim dedi.

Haberi yapanlarn gerei sylediini nerden bileceim dedim. Kaytlar benim elimde yok ki dedim.

Amacm babama muhalefet yapmak veya bu pskopat terristi savunmak deil. Amacm farkl bak as sorgulayc bak as kazandrmakt. Tabi baarl olamadm.

nk benim sorularma cevap veremiyor. Vermedii gibi, ylede demiyor aslnda hakl olablr bu ekilde hi dnmemitim de demiyor kap gidiyor.

Ltfen biraz daha pheci ve sorgulayc olalm. Her denilene inanmayp ezbere gitmeyelim gerekten doruyumu syledi sorusunu soralm. Neyin doru neyin yanl olduguna bu kadar abk ikna olmayalm.

video linkte:

sylediklerinizde bi hayli hakllk pay var ama babanznda dediini gzard etmeyin baz eyler o kadar aktr ki aratrma yapmanza sorgulamanza gerek bile kalmaz canl yaynda yapt hepsini tm dnya grd (adamn silahndaki mesajlarn hespi deil tabiki ama bir ksm trk dmanl ieriyor ha endlsten girmi osmanldan km oras ayr kesin olan birey varki mslman dman) tabi burada anlatmak istediiniz sascyla solcusuyla iyice koyunlamamz, robotlamamz orasn anlyorum asl mevzu bi hayli derin mevzu (lakin ben yeni yeni genlerimizde sorgulama aratrma emareleri gryorum) gndermi olduunuz twitter videosu hari inayllah daha iyi gnler greceiz hep birlikte mreffeh bir hayat inallah... YATIRIM TAVSYES DELDR.

7.  Alnt Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazy Oku
    @tosunpasa beni daha iyi anlayacaktr. Muhabbetn yapmtk bu meselenn yan sorgulama meselesnn.

video linkte:

paylam olduunuz twitter hesabna da gz ucuyla baktmda tpk dediklerinizin aynn yapm aratrma sorgulama yapmadan bireyleri paylam ta paylam. genlerimizin hali ne yazkki bu dzelecek inallah dzelecek dua dua eller karncalanmakta sayglar...

8. Yerli otomobil projesi 20 bin kiilik istihdam salayacak

TOGG CEO’su Grcan Karaka, yerli otomobil projesiyle GSYH’ya 15 senede 50 milyar Euro, cari aa ise 7 milyar euro’ya yakn katk salanacan syledi. Karaka, proje kapsamnda 4 bin dorudan, 20 bin dolayl istihdam salanacan kaydetti.

OTOMOTV23 Mart 2019

ESRA ZARFAT
    BURSA - Trkiye’nin otomobili projesinde piyasadaki aktrlerle yaracak yerlilik oranlaryla piyasaya gireceklerini syleyen Trkiye’nin Otomobili Giriim Grubu A.. CEO’su Grcan Karaka, yerli otomobilin kresel rekabette konumlanmasyla ilgili unlar syledi: “Aramzda ne kadar fark var, diye sorduumuzda kendimizi kiminle ve neyle kyasladmz belirlememiz lazm. Klasik otomobil reticilerinden bahsediyorsak bizim hedeflediimiz segmentte, bizim yapmak istediklerimizle yar henz yeni balyor. Kendimizi 150 senedir iten yanmal motor reten bir reticiyle kyaslamyoruz. Kendimizi bu iin gerecek anlamda mobilite ekosistemiyle zleceine inanan OEM’lerle kyaslyoruz. Klasik otomobil reticileriyle kyaslarsak ok fazla bir fark yok. Bu ie yeni balayanlarla kyaslarsak, evet, bazlar var 10 sene oldu, ama aradaki mesafe kapanmayacak bir mesafe deil.”

Ksa srede 4-5 model piyasada olacak

Konuya uzun vadeli ve uluslararas boyutta baktklarn ifade eden Karaka, yerli otomobilin teknik ve ticari fizibilitesi yaplrken dnyada 20’ye yakn baarl ve baarsz rnekleri incelediklerini belirterek, “Bunu ok rahat ina edebileceimizi dnyoruz. Trkiye’nin gerek anlamda iyi bir altyaps var” dedi. Belirlenen 8 kriteri de paylaan Karaka, kresel rekabette Pazar ve frsatlarn olduunu, yerli otomobilin kresel alanda rekabet edebilecek portfye sahip olacan aktard. Grcan Karaka, “Kresel bir marka olmaktan, kresel rekabetten bahsediyoruz, portfymz var m? Var. Olacak. Bir SUV ile nk pazarmz onu istiyor. Hemen akabinde ksa srelerde toplam 4-5 modelimiz pazarda olacak. Dolaysyla portfy var. Kresel rekabet edebilecek yan sanayi, start up ekosistemini oluturabilecek miyiz? Oluturabiliriz diye dnyoruz. nk u an rekabet edebiliyoruz. Bunu zamannda dntrebilirsek bunun srdrebilirliini de salayabiliriz. Fikri mlkiyet haklar Trkiye’nin olsun istiyoruz. Yapabiliriz” diye konutu.

“Yerli otomobilin GSYH katks 15 senede 50 milyar Euro”

Trkiye’nin Otomobili projesinin 15 senede 50 milyar Euro GSYH katk salayacann altn izen Grcan Karaka u bilgileri verdi: “Kalite sisteminden bahsettiimizde, kresel rekabet edeceksek, baz lkelerin yapt gibi i piyasaya ayr d piyasaya ayr kalite peinde deiliz. Byle bir proje bir ekirdektir. Bu ekirdek etrafnda yeni teknolojiler geliir. Trkiye’nin otomobilinin Trkiye’ye katks nedir, diye baktmzda 15 senede 50 milyar euro’luk bir gayrisafi yurtii haslaya katks var. Yeni sistemlerin kullanlmasyla 7 milyar euro’ya yakn cari aa katks var. irketimizde 4 bine yakn alan olacak. Yan sanayiyle birlikte 20 bin kiilik bir istihdam yaratacamza inanyoruz.”

SM-J710FQ cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.

Sayfa 91/153 lklk ... 41818990919293101141 ... SonSon

Yer mleri

Yer mleri

Gnderi Kurallar

• Yeni konu aamazsnz
  • Konulara cevap yazamazsnz
  • Yazlara ek gnderemezsiniz
  • Yazlarnz deitiremezsiniz
  •