Ýlk iki resim takip listemdir.
Ýlk iki resim takip listemdir.
Anladýðým kadarýyla portföyün kurtarýcýsý gram altýn olmuþ. Yine de çabanýzý takdir ediyorum. Ýnþallah orta-uzun vadede karlý çýkarsýnýz.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Hem acemi hem amatörce yazýlmýþ yazýlarýma yatýrým maksadýyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi aklýnýza ve tecrübelerinize göre yatýrýmlarýnýza yön veriniz.
Teþekkür ederim karlýlýk açýsýndan mý demek istediniz tam olarak anlayamadým ama.
Karlýlýk açýsýndan Ereðli Tofaþ kords gramdan çok daha iyi durumda. Yatan temettülerin hepsi soda da olduðu için temettü hesaplamada yok.
Enflasyon iþin içine girdiðinde küllün zarardayým tabi 😃
Ýleride güzel þeyler olacaðýný düþünüyorum olmazsa da caný saðolsun. Býkmadan toplayacaðým.
15gr altýn var. Borsa rallisi olursa altýn biriktirmeyi düþünüyorum. Þu an borsa da hala fiyatlar makul duruyor.
Hektasa gelince bende yoktur.
Onlar takip listem.
bu ay 1500 tl'lik alým yapabildim.(25 lot kords-200 lot ereðli)
kasým 2018'den beri portföye yatýrýlan 76500tl.
![]()
HÝSSE DEÐERLERÝ TAKÝP PROGRAMI
Slm arkadaþlar uzun vadeli yatýrýmcýlar için excel de hazýrladým. Hisselerin altýn +dolar +tl bazýnda deðerlerini takip amaçlý. Birkaç veriyi girdikten sonra diðerlerini otomatik hesaplar kendisini sürekli 1 dk bir günceller veriler 15 dk gecikmeli. Açýklamalar kýsmýnda nasýl kullanýlacaðýný anlatmaya çalýþtým Sorularýnýz olursa yanýtlamaya çalýþýrým. Bol kazançlar.
567.jpg
Programýn indirme ling
https://dosya.co/6isnhh51yjd7/SON_-_...AMI_.xlsx.html
Yer Ýmleri