Originally Posted by
Zdx&Lunar Soul
Dolar arttý ývýr zývýr borç morç bir ton gereksiz þey konuþuyorsunuz ama hiç 3-4 sene önce kasasýnda bulunan 100 mln tl nakde 2 liralardan dolar varlýk aldý ; ödenmiþ sermaye 120 mln falan iken.Bu da yetmedi 100 mln da tl kredi çekip 2 liralardan dolar varlýk aldý.Bunlarý burada hiç konuþan yok.
Bir git gez bakalým ZOrlu Center ile AKASYA Avm bir mi?Ondan sonra gel yazý yaz burada.
Ne oldu BAÐDAT caddesinde Gayrý menkul varlýklar deðer mi kaybetti bizim haberimiz yok.
bu aldýðý dolar varlýklar nedir hocam? eurobond falan mý yoksa kasada duran döviz mi?
bu arada AU-1 sanýrým özellikle olumsuz gibi yazýyor gibi geldi bana. kimse moralini bozmasýn. bu hisse gyo lar içinde öne çýkan bir hisse, zaten yabancý oraný da artýyor. dolar ile kiralar tl ye dönecek dendi, bu konuda þirket ile görüþen var mý?
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler eðitim amaçlý kendi kiþisel görüþlerime dayanmaktadýr. katýlmadýðýnýz görüþüm olursa yapýcý bir dille gelen her tür eleþtiri beni sevindirir. herkese bol kazançlar.
Yer Ýmleri