Bu sayfada temel ve teknik bazý paylaþýmlarda bulunacaðým. Kendime has olduðunu düþündüðüm yaklaþýmýmý yardýmcý olmak babýnda kullanacaðým. Ancak al sat þeklinde yardým olmayacaktýr. Kelim kremim olsa kendime kullanýrdým...
Bu sayfada temel ve teknik bazý paylaþýmlarda bulunacaðým. Kendime has olduðunu düþündüðüm yaklaþýmýmý yardýmcý olmak babýnda kullanacaðým. Ancak al sat þeklinde yardým olmayacaktýr. Kelim kremim olsa kendime kullanýrdým...
Piyasalar ayý, Amerika borsasýnda sýkýntýlar var. Daha da önemlisi bizde yabancýlar tatilde. Ocak ayýna kadar duraðanlýk, hatta 26 sý gibi hareketlenme baþlangýcý olarak görülebilir. Pazar akþamý pazartesi hisse deðerlendirmesi vermeyi planlýyorum (sanki darma duman olmayan hisse varmýþ gibi:-)).
Hayýrlý olsun Allah yolunu bahtýný açýk etsin
ISFIN ve ISYAT teknik momentum hisseleri olarak taramalarda çýkýyor. Özellikle ISYAT öne çýkýyor. Maalesef Cuma borsa geneli ciddi momentum yoksunu olarak kapandý. Borsa geneli düþüþ o kadar yüksek olmasa da orta direk hisselerde ciddi %3 ve daha fazla düþüþler geldi. TEKTU diðer yandan silkeleye silkeleye çýkma çabasýnda...
Ayrýca momentum hisseleri 3 gün içerisinde cevap vermeli. Yoksa...
Temel momentum hissesi ise BAKAB takip edilebilir. Temel momentum hisseleri sabýrla beklenebilir, düþerse maliyet düþürülebilir.
TEKTU system radarýna girdi, beklenti ciddi bir yükseliþ yapmasý yoksa radardan çýkar...
Yer Ýmleri