Eskilerden Kim Kaldý Þu Piyasada-->https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46405
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Geçen yýl 65 kuruþ olan escom þu anda 3.13 de, aynýsý olacaktýr teknoloji kaðýtlarýnýn çoðu çift hanelerde iken adese þu anki fiyatlamalarda hele ki 1.85 lerde çok aþýrý ucuz, geçen haftalarda 2.60 larý gören hisse endekse göre bilerek aþýrý düþüþ yaptýrýldý her an patlamaya hazýr bomba bence
Beyrut Limaný gibi depolarýnda uzun süredir Amonyum Nitrat varsa bilemem! Arkadaþým, 2,40-2,60 lardan grafiklerle gel gel yapýp pazarlandý bu hisse oralardan satýlanlar 1,60-1,70 lerden geçen hafta toplansa bile Amonyum Nitratlar depolarda 1 -3 yýl tutulmadan patlamaz...! Vizyon sahibisin anlaman lazým... (Yazdýklarým al-sat-tut tavsiyesi deðildir yine. Farkýndalýk olsun diye yazdým.)
Yarýn ne olacaðýný bilmediðimiz bir piyasada bu kadar garanti yazilar yazmak doðru olmaz!
Sabahtan akþama nelerin deðiþtiðini gördük!
Þirkette temelde bir deðisim var mi?
Teknik duzelir onemli olan karlilik...
19 Aðustos hem bilanço hem brüt takasin son günü
Brüt takas öncesi hacim çok güzel artmýþtý ve para giriþi olmuþtu, bu dönemde tahta çok baskýlandý, hacim çok düþtü, endekse paralel yön aþaðý gibi sanki, migros kötü bilanço açýkladý, ben adeseden de iyi bir bilanço beklemiyorum, ama bilançolarý da çok takan bir hisse deðil, spek ne derse o oluyor, 1.60 lara çekilip alým fýrsatý da verebilir gibi, sizin görüþünüzü de merak ediyorum.
Yer Ýmleri