Baskýya devam ediyorlar. 2.10 gören hisseye izin vermediler. Burada kalsýn istiyorlar neden se. Sabýr taþý olsa çatlar.
Baskýya devam ediyorlar. 2.10 gören hisseye izin vermediler. Burada kalsýn istiyorlar neden se. Sabýr taþý olsa çatlar.
Ýttifakýn %300 borc ödemek için yaptýðý bedelli müracatýnda adese borcu ödeneceði yazýyor, yani bedellinin adresi belli. Bu nedenle SPK iþlemleri oldukca hýzlý gerçekleþtirecektir. Ayrýca bedelli sermaye artýrýmý yani sisteme para giriþi SPK tarafýndan ilgi gören bir olay. Oldukca hýzlý olmasýný bekliyorum.
Size katýlýyorum tabiki borçsuz ticaret en iyisi ama. Büyük yatýrýmlarda ya ortak bulursunuz yada kredi. Ýttifak krediyi bulmuþ üzerine yapýlandýrmýþ. Faizden fazla kazanmak varken neden borcunu kapatmak istiyor ben onu anlamadým. Bedelli parasýnla yatýrým yapsa tcaretini arttýrsa aradaki fark cebe kalýr. Ama ben ticaret yapmýyacam satýp kenara çekileceðim diyorsa o ayrý. Acaba durum böyle mi. Sadece düþünüyorum.
Ýttifakýn elinde %7-8 resmi ortaklýðý var, 2-3 yýlda %20-25 senedi topladý ise adeseyi satar. Baþka halka arzlarý var, onlarýn iþlemlerini baþlattý. Ýttifakýn elinde %7 resmi göründüðü için halka açýklýðý yüksek olduðu için satýþ olasýlýðýna piyasa ihtimal vermiyor, genellikle ihtimal verilmeyenler gerçekleþir.
SPK bedelliye onay vermesi 2-3 ayý bulur. Bedelli sermaye artirimi ittfhtan cok adeseye olumlu yansýyacaktýr
Þimidlik ittifak ile birlikte hareket ediyor, SPK bedelli için beklenenden çok daha hýzlý karar verecektir. Sonuçta para girecek. 35 gün sonra 3.ceyrek bitiyor, bu süre bitmeden sermaye artýrýmý hesaplara girmiþ olur. adese de banka kredilerini kapatmýþ olur. Satýlmasý alýnmasý önemli deðil. 300 milyon tl ye yakýn para giriþi kredi kapanmasý bile baþlý baþýna yeterli bir beklenti olacaktýr.
Yer Ýmleri