Bilgisizce yorum yapacaklar bu son paylastigim iki tabloya bakip ona göre yazsinlar![]()
Bilgisizce yorum yapacaklar bu son paylastigim iki tabloya bakip ona göre yazsinlar![]()
Serdar kardeþ þunu mu diyorsunuz. Marketcilik bitiyor. GYO olarak devam edecek. Ýttifaktan alacaðý parayla kredileri kapatacak. Ofislerin üzerindeki ipotek kalkacak. Mülkiyeti kendisine ait iþyeri ofisler market alanlarý kiraya verecek diyorsanýz. Benim görüþtüðüm de kiraya verecek demiþti.
Tabloda hersey var
Benim yorum yapmama gerek yok
Adesenin gayrimenkul zenginligi ortada
Ýster market isletir ister kiraya verir
Adeseyi batiranlara sormali
Ben kendi adýma düzeltme yapayým. Benim okuduðum öðrendiðim marketçilik olayý bitiyor. Artýk sahip olduðu mülkleri kiraya verecek. Ýttifak dan para gelirse bu ipotekli GM ler için bankalara ödenecek. Þirketin mevcut GM deðeri Özkaynaklar alacaklar 1356 milyon. borcu uzun kýsa toplam 683 milyon. Bu durumda verilere bakarsak þirket artýda. Benim kastým marketcilik bitiyor du. GM yada GYO ile ilgili bir haber olmadýðý için böyle bir yanýlgýya düþtüm hakkýnýzý helal edin.
Benden yana helal olsun
Kapa düþen haber yok..
Yalnýzca söylentiler..
Birazcýk kafalarý çalýþsa adeseyi satarlar(devrederler)
Kýçý kýrýk bakkallarýn bile 150-200 bine devredildiði dönemde adesenin devir olacaðý rakamý siz düþünün..!
Zaten çoðu þubenin yeride adesenin diye biliyorum!
Devret adeseyi yada satarsýn..gelen keþ parayla gyo mu yoksa baþka bi haltmý ne yaparsan yap..!
Zamanýnda katarlýlar ilgileniyordu..ver gitsin Katar’a..!
Þuanda gýdadan ve parekendeden zarar edip kapatan varsa;aptal olan inanýr..!
Devretmeden kapatacaksa daha büyük bir olaya gebedir..
Bekleyelim bakalým..!
Ytd
Beklenilen kap geldi. Gayet olumlu marketlerin devri ve gayrimenkul sektörüne giriþ. Bir süre daha adese ile birlikteliðimiz devam edecek, güzel ayrýlacaðýz.
Yer Ýmleri