Sn Buraktepe;Yanlýþ hatýrlamýyor isem,Sizi konya Çimento hisse forum sayfasýndan tanýyorum..
O Þirketteki Muhteremlerin (!) Ortaklarýna neler çektirdiðini biliyoruz..Haalen de öyle..
Bu,Adese'deki haramzadeler de farklý deðil..
Bir arkadaþýmýn gazýna gelerek 87 Kuruþtan bu zýndýklarýn kaðýýdný aldým..Ek alýmlar ile maliyeti 76 kuruþa çektim..
Þimdi, Çoðu zaman ( al-sat ile maliyet düþürmek için.)75 Kuruþa hisse satýþý ,73 Kuruþa Alýþý yazýyorum,ne veriyorlar,ne alýyorlar..Ýstiyorlar ki,87 kuruþa bana sattýklarýný,73 kuruþtan geri onlara vereyim..
Demem o ki;Bunlarýn mayasýnda var tuhaflýk..!!
Zaten ,Karakteri örten yobazlýk deðil mi.?
O,Konyalý tüccar tayfasýnýn çoðunda yobazlýk var..Kendinden olmayaný münafýk -kafir görürler,soyar soðana çeviriler..
Yimpaþ Holding konusu tarih arþivlerinde duruyor..
Sizin beklentiniz,Taktiðiniz bilmiyorum .Lakin,Malýn üstüne yatmakla civciv çýkacaðýný da zannetmiyorum.!!
Umarým,Hakkýnýzda hayýrlýsý ne ise o olur..
Kendi adýma ise;Hisse malliyetine geldiði anda ,Tekmeyi vurup kaçarým..
USD bazlý grafik..
Þirket dolarla iþ yapmýyor tabii ki, ama malýn çoðuna sahip aðalarýn parasý da deðer kaybediyor.. Gerçi onlar selva ve imas ta kendilerine yaptýklarý arzlarla yollarýný buldular muhtemelen..
10 cent kabaca defter deðerine denk geliyor zaten.. Kasada nakit var (nakit, bedelli izahnamesine göre zermeram için kullanýlacak), kat karþýlýðý iþler 2023 te.. Çöp hisse olsa da vakti olana civciv çýkar belki
![]()
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
Zermeram sonunda baþlamýþ, hayýrlara vesile olsun...
Egemen Karayel bey detaylarý açýklamýþtý
https://twitter.com/Altiniyagla/stat...9i1zElAeqjtczA
Yer Ýmleri