Hayýrlýsý olsun .Allah kimsenin emeðini zayi etmesin.
Hayýrlýsý olsun .Allah kimsenin emeðini zayi etmesin.
Abartmayýn batmadý iflas etmedi. Þube açmakta kapatmakta hayýrlý olabilir. Adamlar tekrar eskisi gibi Konya'ya çekiliyor. Konya da iþ yapmayan þubeler kapatýlýr. Adese sermaye 126milyon-özsermaye 557milyon-2018 12 aylýk zarar 44milyon . Bu þube kapatmalar sayesinde bir dahaki sene bu zarar çok aza veya kara dönüþür. Babasý ittifak sermaye 60milyon- özsermaye 408milyon- 2018 aylýk karý 72bin TL NASIL BATÝYORSUNUZ BU FÝRMAYÝ BU KADARMÝ BÝLÝYORSUNUZ BÝLANCOYU MUHASEBEYÝ BORSAYÝ
Sn.muratkara ben sadece spk'nin þube kapatmalar için yapmýþ olduðu uyarýyý yazdým, hissede olan ve yeni hisse alacak arkadaþlarý uyarmak için. Sermayesini ve özsermayesini bir önceki yazýmda ben de yazdým okursanýz. Ve kâðýdýn vergi dairesine göndermiþ olduðu zararda yorumlarda saðlam bir düþüþ yaþayacaðý belirtilirken, ben çok da fazla tepki vermeyeceðini belirttim. Ben hiçbir zaman hisse batacak demedim. Herkesin bilanço muhasebe bilgisi kendine göre. Bunu kimin ne kadar bildiðinin yorumu da size kalmamýþ. Amacým sadece spk'nýn açýklamasý üzerine yorum yapmak. Herkese bol kazançlar. Umarým hisse çýkýþ trendini korur, zira ayný gemideyiz.
Madem güzel özsermaye bilanço fk VS... var
Neden maaþlarý ödemiyor diye sormalý
Herkesin bir mesai yaptýðý yer vardýr mutlaka size maaþ vermese ne düþünürsünüz
Arkadaþlar adese ve onun sahibi ittifak sýkýntýda.paranizi riske atmayin.benden soylemesi.
Battý batacak bir þirket kirsa kirsa nallarý kýrar yokuþ aþaðý.az araþtýrýn hisse alýrken
😉almaya devam et.torunlara anlatacak hikayen olur.bu þirket borç bataðýnda deðilken 1.8-2 TL etmezken battý batacak hale gelmisken kaç etmesi lazým.az düþünün.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin haftaya alýcýlý bir seyirle baþlamasý bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açýlýþ fark deðerine iliþkin medyan
tahmin +336, ortalama tahmin ise +358 puan oldu.
Foreks'in 43 aracý kurum analisti ile yaptýðý ankette, en yüksek
beklenti +783 puan olurken, en düþük beklenti +103 puan olarak
gerçekleþti.
Ankete katýlan 43 analistin tamamý pozitif açýlýþ tahmininde
bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafýndan günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açýlýþ anketine katýlmak isteyen yatýrým uzmanlarý
neslihan.koroglu@foreks.com adresine baþvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açýlýþ Anketi Sonucu
Medyan : +336
Ortalama : +358
Maksimum : +783
Minimum : +103
Katýlýmcý: 43[(+)43(-)0]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(25/02/2019 - 09:22:57)
Yer Ýmleri