1.2XX lerden bu yana yüklü taþýyorum
en az 2022 ARAlýk zirvesini görme ihtimali var gibi bu enflasyonist ortamda ilerleyen günlerde ..sonrasýna bakarýz
hayýrlýsý bakalým
bugün agresif hacimde iyi
çuvallama ihtimali mecranýn doðasý gereði kenarda olmak kaydýyla
Sayýn serdar kazancý uzun zamandýr ara ara gelip ne yazmýssýnýz diye merakýmdan bakarým paylaþýmlarýnýz olumlu görüþlerinizi her zaman keyifle okuyorum. Umarým bilgilerinizi paylaþmaya devam edersiniz. Saygýlar.
Sayýn SPK'lýlar,borsada ÝMASM ve ADESE hisselerinde þaibeli ,hileli,alavereli,dalavereli iþler yapan ve burada hisselere övgüler yaðdýrýp küçük yatýrýmcýlara pazarlayan hafta içi 3 günlük süreç içinde yatýrýmcýlarý çok büyük ,kayýplara,zararlara uðratanlarý maðdur edenleri Allah aþkýna takip etmiyormusunuz ?
Adese'nin dümenindeki hýrsýz,soyguncu ,harami,vurguncu olursa hisse fiyatýn 1.95 tl yapar sonrada gömer hisseleri küçük yatýrýmcýlara basar satýþlarla hisseyi tabana ver elini 1.71 tl'ye kadar kulluk yaptýðý iblis patronlarýnýn keyiflerine diyecek yok aðýzlarý kulaklarýna varýyor öyle ya hýrsýzlýðý artýk profesyonel hýrsýz Ceo ile yapýyorlar soygunu tere yaðýndan kýl çeker gibi buradaki finoþlar'da bir tas yal için burada hisseyi göklere çýkarýp övgüler yaðdýrýyor hisseyi pazarlýyor küçük yatýrýmcýya kendi elinde Adese hissesi varmýydý bilemem þayet varsa 1.94 tl'den okutmuþtur þimdi dinlenmeye çekilmiþtir ..SPK ,uyu uyu yat sonrada yat yat uyu gözlerinin önündeki soygunu görmezlikten gel..Þeytanlarla iþbirliði içinde olanlarý esefle kýnýyorum...ytd.
Psikoloða görünün hiç iyi durumda deðilsiniz. Bu kafayla yatýrým filan yapmayýn. Ýftiralarýnýza devam edip vebal alýyorsunuz. Küfür ettirmeyin kendinize...
https://www.adese.com.tr/tr/projeler...den-projeler/8
Projelerin son durumu güncellenmiþ
# 3. Ýstanbul Air Baþakþehir projesi teslimatý yapýlacak KAP a düþmedi
# Aydýn Sanayi ve Ticaret Merkezi Eylül ayýnda teslim edilecek
Fiyata yansýmasý nasýl olur ?
Yer Ýmleri