Originally Posted by
serdarkazanci

Yeþil meþil deyip saydýrmadýn. Ýflas ha...
)
Serdar Hocam, ben acemiyim de þöyle bir çalýþma yaptým.
Öncelikle bu þirketin son bilançosuna baktým, kasa 300 milyon civarý net nakitte görünüyor.. Milyarlýk duran varlýklarý da mevcut, þirketin 2 TL deki piyasa deðeri de 2 milyar ediyor zaten.. Ýflas falan diyorlar, Kulesi mi varmýþ neymiþ onun harici fake ten mi acaba dedim. Sonra faaliyet raporunu okudum; pek bir þey anlamasam da, 2024-25 yýlýnda bitecek projeler var gibi geldi.. Arma Renk mi ne yazýyordu, bunun rengi mi yeþil acaba?? bi de zermeram mý ne varmýþ, son 2 harfi görünce iflasýn a sýyla mý baðlantý kuruluyor beya..
Þirketin malýna mülküne bakarken(kafama yatar gibi oldu) o ara birþey gördüm, fiyatlarýn resmi oluyormuþ meðer.. Karþýma açýp canýmýn istediði yerlere çizik attým. Resme bakýnca yarýn da dönebilir, 1.70 veya 1.50 görebilir, en kötü 1 e kadar da inebilir gibi bir his kapladý. Yani 1 e düþse de "ipimle kuþaðým..." diyebilirim psikolojik olarak. Þimdi kredi, borç yok; ihtiyacým olmayacak 100 kaðýt ile buradan baþlayýp her 10 kuruþta(2.03 - 1.93 - 1.83..) 10 kaðýtlýk alayým diyorum, hatta hani olurda 1-1.30 aralýðýna inerse o aralar ekstra param da gelmiþ olur biraz daha yüklenirim diye düþündüm. Ne dersin Serdar Hocam, bu acemi kardeþine bir yardýmcý oluver. Biliyorum asla yatýrým tavsiyesi olmayacak söyleyeceklerin, sorumluluk-kar-zarar hepsi bana ait tabi..
Son düzenleme : sonli; 16-08-2023 saat: 17:14.
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
Yer Ýmleri