ADESE hisselerini daha önce manipüle hareketler gündeme gelmiþti. þirket 80 milyon lot mal satýp bedelliye gidecek. Aracý kurum takasýnda görünen 76 milyon lot patrona ait ve Yatýrým Finansman kurum takasýnda görünüyor.*
ittifak hold. yaptýðý açýklamaya göre borsada satýþtan söz ediyo, bir sonraki aþamasý bahsettiðin gibi ihtimal dahilinde..
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirketimizin, 2018 yýlý faaliyetlere iliþkin, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-14.1 sayýlý Sermaye Piyasasýnda Finansal Raporlamaya iliþkin Esaslar Tebliði ve Uluslararasý Muhasebe/Finansal raporlama standartlarý (UMS/UFRS) çerçevesinde düzenlenen ve baðýmsýz denetimden geçmiþ konsolide bilançomuzda 15.784.185 TL net dönem zararý mevcuttur. V.U.K. hükümlerine göre düzenlenmiþ Konsolide olmayan yasal kayýtlarýmýzda 44.629.905,87 TL net dönem zararý mevcuttur. 2018 yýlýna iliþkin kar daðýtýmýnýn yapýlmamasý hususunda, Genel Kurul'a teklifte bulunulmasýna, karar verilmiþtir.
08.05.2019 tarihinde Grup þirketlerimizden*Big Planlama Yönetim ve*Müþavirlik A.Þ. ile Seha Ýnþ. Müh. Mad. Turz. San. Ve Tic. A.Þ.'nin elinde*bulunan Adese Alýþveriþ Merkezleri Tic.A.Þ.paylarý ile ilgili olarak 1,56-1,87 fiyat aralýðýndan 18.076.030 adet*pay satýþ iþlemi tarafýmýzca*gerçekleþtirilmiþtir.Bu iþlemlerle birlikte grup þirketimiz*Big Planlama Yönetim ve Müþavirlik A.Þ.'nin*Adese Alýþveriþ Merkezleri Tic.A.Þ.sermayesindeki payý kalmamýþtýr. Grup þirketimiz*Seha Ýnþ. Müh. Mad. Turz. San. Ve Tic. A.Þ.'nin*Adese Alýþveriþ Merkezleri Tic.A.Þ.sermayesindeki payý*08.05.2019 tarihi itibariyle %5,72 olmuþtur.
ADESE Hisselerinde satýlacak patron hisslerine karþý yatýrýmcýlarý dikkatli olmalarý konusunda uyarýyoruz. ADESE hisselerinin baðlý olduðu Ýttifak Holding yöneticisi ile Mecnur Çolak sýk sýk Bulgaristan'da görüþtükleri ve Balýkçý Orhan'ýn bu operasyonlarda yalan haberler ile manipülasyonda buluncaðý borsa kulislerinde konuþulmaya baþladý.*
Haber Merkezlerimizde Yapýlan Haber Sonrasý KAP' bildirilen haberler.*
ADESE Hisselerinin þirket Borçlarý için satýlmasý,
" Toplanan yönetim kurulumuz,*Holding ve Grup Þirketlerimizden Big Planlama Yönetim ve Müþavirlik A.Þ.*ile Seha Ýnþ. Müh. Mad. Turz. San. Ve Tic. A.Þ.'nin elinde bulunan ve Borsa Ýstanbul'da*iþlem gören ADESE paylarýnýn, gelirinin en az yüzde doksanlýk kýsmý nakdi banka*kredi borçlarýnýn ödenmesinde kullanýlmak üzere en uygun þartlarda*satýlmasýna,***bu kararýn adý geçen grup*þirketlerin Yönetim Kurullarýna bildirilmesine karar vermiþtir."
Bedelli Sermaye Arttýrýmý* Bildirimi,
"Þirketimiz Adese Alýþveriþ Merkezleri Tic A.Þ. 'nin 08 Mayýs 2019 tarihinde almýþ olduðu Yönetim Kurulu kararý ile ,Þirketin kayýtlý sermaye tavanýn 200.000.000,00TL'den 500.000.000,00TL'ye arttýrýlmasýna ve süresinin 2023 yýlý sonuna kadar uzatýlmasýna, bu amaçla Þirket Esas Sözleþmesi'nin 6. Maddesinin deðiþtirilmesine, deðiþiklik için Sermaye Piyasasý Kurulu Baþkanlýðý ve T.C. Ticaret Bakanlýðý''ndan gerekli izinlerin alýnmasýna, bilahare keyfiyetin yapýlacak ilk genel kurul toplantýsýnda genel kurulun onayýna sunulmasýna karar verilmiþtir."
bu hissenin bilançosuna baktýðýmda hakkýnýn 1 tl olmasý gerektiðine karar verdim...piyasa deðeri 125 milyon gibi olmalý
Yer Ýmleri