Market iþi yaparken zarar ediyordu çok kötü bir yönetim de vardý, 2 bedelli ve marketleri kapatýp tamamen gayrimenkule yönelince bilanço düzeldi. Bu bilanço ve esas faliyet karý ile firma iflas ederse þaþarým. Ýflasa sürüklemeye çalýþsýnlar 3 yýlda bu bilanço ile beceremezler.
Taban olduðu gün bilanço geldi kötü göstermeye çalýþtýlar, kötü olan bir kalem yok. %20 özkaynak düþüþü Ýmaþ hissesinin deðeri ile ilgili, önem derecesi bu bilançoda sýfýr. Ýlk tabandan sonra açýða satýþ ve kredi yasaðý geldi sanki bunu istediler. 2 tabanýn nedeni de kredili mallarý almak ve kredili satýþlar.
Bu hisseye hergün bakmayacaksýn uzun vadeli düþükten alýp beklenecek bir hisse. Deneyimsizler malesef beceremiyor panik oluyor, 2 tabana zerre kadar panik olmadým, ne paçal yaparým ne de yukarý giderken ek alýrým. 1.45den aldým bekliyorum. Geçen sene 0.84 den alýp seçim öncesi 1.60da satýp beklemiþtim. Yine aynýsýný yapacaðým. Ama hareketler çok sert olacak bu nedenle sabýr ve psikoloji önemli.
Eylül'e az kaldý zermeram'ýn lasnmanýný yapsýnlar bakalým. Daha önce de lansman yapmýþlar (SEHA) ama projeyi bitirememiþlerdi. Þimdiki lansmanda nasýl ikna edecekler bu sefer bitiririz diye orasýný anlamadým. Ne kadarý bitti emin deðilim 5 ay önceki video var. Ben olsam %90'ý bitmeden lansmana çýkmazdým, hatta %100'ünü bitirip direk satýþ yapardým zaten kasada para var, burasý bende soru iþareti ama bir bildikleri vardýr diye umuyorum.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri