Ýmas makinanýn bugünkü kapanýþý bilançoda özkaynaklarda 130M civarýnda artýþ saðlayacak
Ýmas makinanýn bugünkü kapanýþý bilançoda özkaynaklarda 130M civarýnda artýþ saðlayacak
2024 te
#Zermeram elmas evler bitecek mercan evler projesi baþlayacak
#Armarenk evleri teslim edilecek
#Ges projesi tamamlanacak
#Büyük ihtimal marmariste alýnan otel ve çevresinde alýnan arsalarda proje yapýlacak
3. Çeyrek bilançosu bizi utandýrmazsa yeniden yapýlanmanýn meyvalarýný yemeye baþlayacaðýz...
Geçen sene #cr7sistem usd haftalýk AL verdikten sonra kýrmýzý dikdörtgen bölgede kijun-sen altýna sarkýp tekrar yukarý alýp %100 prim yaptýrdý...Þu an ki durum geçen sene sonu yaptýðý hareketle birebir ayný...#cr7sistem yine AL verdi kýsa süreliðine kijun-sen altýna sarkýtýp yukarý çekti ve ayný kýrmýzý bölgeyi yukarý kýrdý...USd bazlý %100 prim potansiyeli oluþtu. . usd0.083 civarý dönüþ geldi desek usd0,17 civarýna ayný momentumda yükseliþ bekliyorum...Bu arada haftalýk MACD yukarý kesti ve bir türlü yukarý kesmelerine müsaade etmediði 2 önemli ortalama tam kesiþim seviyesine geldi...Haftalýk RSI mükemmel seviyede... Bol kazançlar...Sevgiler ...Saygýlar...
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Ooooo kimleri görüyorum
Topiðe hoþ geldin sevgili dostum..
Geldik, gidiyoruz..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
Yer Ýmleri