Özür abicim. Ama sanki özel konulara giren ben değilmişim gibi geliyor... Tahtacı tabi ki biliyor kimde kaç lot olduğunu ama siz bilmiyorsunuz. "Ne kadar düşünüyorsan inan daha fazlası var" demişsiniz. "Benim hakkımda ne düşünüyorsan Allah sana 2 katını versin" dermiş gibi olmuşDediğim gibi siz kimde ne olduğunu bilmiyorsunuz ve kendinizi Büyük ! KY olarak görüyorsunuz anladığım kadarıyla. Eğer yakında "Tahtayı ben ve çevremdekiler yapıyoruz" derseniz ona da şaşırmayacağımı belirtmek isterim. Boş muhabbetlere katkı sağlamak amacıyla sormamıştım sorumu. Serdar Bey'in de zamanında dediği gibi "Kimse Piyasadan Büyük Değidir" diyerek sözlerimi bitirmek istiyorum. Herkese iyi geceler, bol kazançlar...

Dediğim gibi siz kimde ne olduğunu bilmiyorsunuz ve kendinizi Büyük ! KY olarak görüyorsunuz anladığım kadarıyla. Eğer yakında "Tahtayı ben ve çevremdekiler yapıyoruz" derseniz ona da şaşırmayacağımı belirtmek isterim. Boş muhabbetlere katkı sağlamak amacıyla sormamıştım sorumu. Serdar Bey'in de zamanında dediği gibi "Kimse Piyasadan Büyük Değidir" diyerek sözlerimi bitirmek istiyorum. Herkese iyi geceler, bol kazançlar...
Alıntı yaparak yanıtla

Tabi ki...

Yer İmleri