Serdar kardeþ hoþgeldin. Yýllýk kar için beklentin nedir? Yatýrým fonlarý 100 milyon lot almýþ fiyat hala yerinde sayiyor, nasýl oldu bu iþ, anlayan beri gelsin. Bu dangoz Tahtacý inþallah þimdi eyvah çok mal kaptýrdým deyip bir de fonla inatlaþmaz. Þu endekste þu ilgiyle en kötü 5.00 lira görmeliydik, 3.00 üstü kapanýþ yapamýyo. Ýnanýn artýk kaðýdýn gitmeme sebebini bendeki ve çevremdeki yüklü lotlar olduðunu düþünüyorum. Tahtacý eðer bunu okuyorsan emin ol 10 lira altýna tek lot yok bizden. Boþ yere inatlaþma, hem zaman geçiyor hem lot kaybediyorsun. Allah korusun büyük istanbul depremi olursa zaten hepimiz ölmesek donsuz kalacaðýz. Aklýný baþýna al, direkleri dik artýk.
Üstad böyle özel konulara girmeyelim. Tahtacý zaten görüyor hangimizde kaç lot olduðunu. Ama ne kadar düþünüyorsan inan daha fazlasý var. Topicte zaten yeterince boþ muhabbet dönüyor, biz de katký yapmayalým. Eski hissenetten eser yok maalesef. Enflasyon muhasebesi dedim, Loras GYO bölünmesi dedim, yýllýk kar beklentisi dedim, kimsenin yazacak görüþü bile kalmamýþ maalesef.
Vakti zamanýnda METRO AVGYO MTRYO IHMAD IHEVA AKFGY PINSU gibi hisselerde çok kafa yorduk kaptanla, bilanço, karlýlýk, yatýrým, OKANT->BAYMD->IHMAD isim deðiþikliði, vs..
Piyasada karlýlýkla ve bilançoyla kurumsal þirketler gider..
Adese gibi kurumsal yapýda olmayanlar nasýl gider peki?
Cevap:Tabi ki...
Yazdýklarým al-sat-tut tavsiyesi deðildir.
Kurt kýþý geçirir, ama yediði ayazý unutmaz !!!
Özür abicim. Ama sanki özel konulara giren ben deðilmiþim gibi geliyor... Tahtacý tabi ki biliyor kimde kaç lot olduðunu ama siz bilmiyorsunuz. "Ne kadar düþünüyorsan inan daha fazlasý var" demiþsiniz. "Benim hakkýmda ne düþünüyorsan Allah sana 2 katýný versin" dermiþ gibi olmuþDediðim gibi siz kimde ne olduðunu bilmiyorsunuz ve kendinizi Büyük ! KY olarak görüyorsunuz anladýðým kadarýyla. Eðer yakýnda "Tahtayý ben ve çevremdekiler yapýyoruz" derseniz ona da þaþýrmayacaðýmý belirtmek isterim. Boþ muhabbetlere katký saðlamak amacýyla sormamýþtým sorumu. Serdar Bey'in de zamanýnda dediði gibi "Kimse Piyasadan Büyük Deðidir" diyerek sözlerimi bitirmek istiyorum. Herkese iyi geceler, bol kazançlar...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Bu akþam Dilicu sýnýr kapýsýna varmýþ olacaðýz.
Kahve ve topkek stoðumun çeyreðini daðýtmýþ olacaðým saat 3.00 - 3.10 arasý, kaptanýn ricasýYükü hafifletmem gerekiyormuþ..
Diaammmmm eeeetttt![]()
Yazdýklarým al-sat-tut tavsiyesi deðildir.
Kurt kýþý geçirir, ama yediði ayazý unutmaz !!!
Yer Ýmleri