grafkleri koyacaksýn hedefleri iþaretleyeceksin ozaman amenna tabi insan yanýlýr veya yanýlmaz ama algý yapmak buradaki insanlarýn üç beþ lirasýna göz koymak ayýptýr günahtýr, ama size buranýn yönetimi fýrsat verdikçe günahlarýnýza devam edeceksiniz
grafkleri koyacaksýn hedefleri iþaretleyeceksin ozaman amenna tabi insan yanýlýr veya yanýlmaz ama algý yapmak buradaki insanlarýn üç beþ lirasýna göz koymak ayýptýr günahtýr, ama size buranýn yönetimi fýrsat verdikçe günahlarýnýza devam edeceksiniz
3.10 üstünde gaz verenlerden ne kadar uzaksak
2.60 altýnda öldük bittik diyenlerden o kadar uzaðýz çok þükür.
Kötü gidiþatý fýrsat bilip çýðýrtkanlýk yapanlar, 2 olacaðýný düþünenler satýp alttan alabilirler. Serbest piyasa... Biz yukarýlardan selam verip seviye yarýþtýrmayýz..
Her insan nasibini yer, nasibini yaþar. Dünya ne Adnan'a ne Enver'e ne Süleyman'a kalmýþ..
Yazdýklarým al-sat-tut tavsiyesi deðildir.
Kurt kýþý geçirir, ama yediði ayazý unutmaz !!!
Sel gider kum kalýr. YTD
Yorumlarým sadece kendim için nottur. Asla yatýrým tavsiyesi olarak almayýn.
Benim ve cevremin 10 gündeki kaybý 5 milyon TL. Ben öyle grafik, destek direnç vs anlamam. Bu kaðýtta benim gibi büyük Kyler var, toplamda 50 mio lot oldugunu ben güvenilir kaynaktan teyit etmistim. Adnan ve ekibinin bu 50 mio lota taktigini, biz satmasak kaðýdý yürütmeyeceðini de biliyorum. Bu ekip 50-60 tahtayý yapýyor, iþte böyle alsatlarla bile günlük haftalýk milyonlar vuruyor. Söylediklerime ister inanýr ister inanmazsýnýz, umrumda deðil. Bazi seyleri belki kuyruk acisiyla yazýyorum eyvallah, ama inanýn bunlar olmaz denilen herþeyi yapacak güç ve karakterdeler. Þu bilancoya en az 2 tavan yapar dedik, yüzde 20 aþaðý bastý. Ben kendi adýma o 7.3 milyon lotun 1 lotunu bile 10 lira altýna satar sattirirsam bu dünyanýn en aþaðýlýk insanýyým. 2.00 altýndan da ilave yapmazsam en adiyim. Adnan okuyorsan bunu bil, ki zaten 2 yýldýr tahmin ediyorsundur. Bize ekmek yoksa sana da yok o zaman. 10 liradan o 7.3 mio lotun satýþ videosunu koyacaðým buraya. Sonra istersen 100e götür umrumda deðil. Baban aldýðý ahlarla erken yaþta geberdi gitti, ayný kaderi mi paylaþmak istiyorsun? 4-5 kiþiye taktýn diye senin þirketine inanan onbinlerce insanýn her gün her saat bedduasýný almaya deðer mi? Özetle durum bu arkadaþlar. Bu kaðýdýn gitmeme sebebi de bu. Siz yine bildiginize inanin yine de.
Yer Ýmleri