Ýndikatörler dipte bayram sonrasý düzeltir inþaAllah
Ýmaþ hisse satýþýndan kasaya para girecek
Bilanço kasasýnda ki nakit harici fena deðil
Rasyolarýna göre ucuz
Yüksek faiz gayrý menkul satýþý için dezavantaj
16,5*110 milyon = 181 milyon tl....
para girişi olacak bu hisse satışı ile....
pd/dd oranı 0,27 yani 4 te bir fiyatına işlem görüyor halihazırda.... sadece 1 avm sinin değeri hisseden fazla şu anda
kelepirinde kelepiri yani....
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatýrýmcý tavsiyesi kapsamýnda deðildir.
Tüm adese yatýrýmcýlarýnýn bayramýný kutluyor, aileleriyle birlikte nice saðlýklý, huzurlu ve en önemlisi birlikte bayramlar yaþamasýný diliyorum..
6 Þubat depremlerinde hayatýný yitiren canlara Allah'tan rahmet, geride kalanlara sabýr diliyorum..
Allah aðzýmýzýn tadýný bozmasýn.
Yazdýklarým al-sat-tut tavsiyesi deðildir.
Kurt kýþý geçirir, ama yediði ayazý unutmaz !!!
Valla kendi adýma 10 lira altýnda 1 lot vermem. Herkes kendi bilir. Açýklanacak bedelliye bile paramý hazirliyorum. Tahta kitlenmiþ durumda, biz büyük kylerdeki 50 mio lotu alýncaya da kadar da o kilidi cozmeyecekler. Paramýz eriyor ama onlara da kazandýrmýyoruz. Ya birgün inatlarindan vazgececekler ya da bu tahta da ihlas gibi birþey olacak. "Ben sizin hilelerinizle baþ edemedim, bu bana dert oldu; ama ben de siz çakallarýn önünde diz çökmedim, bu da size dert olsun"....
Kýsa orta vadede, öncelikle 2.90-3.19 arasýndan boþaltýp mevduata gömdükleri 200 mio lotu 2.00 altýndan yerine koymalarýný bekleyeceðiz. Belki bir kýsmýný bu fiyatlardan almýþlardýr. Borsa ralli yapýnca daha fazla aþaðý basamadilar, endeks biraz kýzarsýn 2.00 altýna indirip demir atacaklar, oralardan her gün 1-2 mio lot almaya çalýþacaklar. 2024 yýlý kayýp yýl olacak, 2025 yýlýnda konut satýþlarý vs olursa hareket baþlayabilir.
Yazdýðým her cümlenin sonuna kadar arkasýndayým. Bunlar sadece kendi dusuncelerým de deðil, bunlarýn aldýðý nefesi biliyorum, her adýmlarýný takip ediyorum, duyumlarim var. Planlanan senaryo bu, herkes kendi bildigi gibi hareket etsin. Tek ricam siz de spkya yapýlacak bedelli talebinin reddi için þimdiden yazýnýz, 5 dk ayýrýp. en azýndan kendi çapýmýzda önlem almýþ olalým.
savaþ çýkarsa adese yükselirmi ????? cahilliðimden soruyorum
Uzunca bir süre yazmayacaðým. Herkesin geçmiþ þeker bayramýný kutlar, güzel günler dilerim.
Bu forumda yazdýðým her þeyin noktasýna virgülüne kadar arkasýndayým. Büyük kydeki 50 mio lotu dökene kadar eziyet devam edecek. Ýnanýn 1 sene sonra da farklý þeyler yazýlmayacak burada.
Yol haritasý þu þekilde: önce 2.90 üzerinden sattýklarý 200 mio lotu 2.00 altýndan kanýrta kanýrta yerine koyacaklar. bu süreçte yüzde 100 oranlý bir bedelli patlatacaklar, kasaya girecek 1 milyar TL ile umarým mercanevler, arasta avm ve otel geniþletme projelerini hallederler. Ardýndan Loras gyo halka arzý gelebilir. Kaðýt pd dd açýsýndan bistin en ucuzu olmaya devam edecek, 0.20 altý da görülecek. Ýþlem hacmi 10-15 mio bandýna düþecek. Gözünüz telegram üye sayýsýnda olsun, 2.000 altýna düþene kadar hiçbir þey beklemeyin. Bu kaðýt elbet birgün hareket edecek ancak o hareket bugün kydeki tahminimce toplam 300 mio lotun 250 mio lotu bu fiyatlardan tahtacýnýn eline geçtiði zaman baþlayacak.
Son yazý demiþtim ancak sonuncusu bu olsun.
Çakallar çok ama çok þanslý. Simdi sevinç çýðlýklarý ile þampanya patlatýyorlardýr.
Üçüncü dünya savaþý baþladý sayýlýr. Haftaya piyasalar kan gölüne döner, uzunca süre de belini doðrultamaz. Çakallar sattýklarý 200 milyon lotu 2.00 altýndan yerine güzelce koyarlar 5-6 aya. Ortalama 2.9dan satmýþ olsalar 580 mio tl satýþ geliri... Bunu ort 3 ay mevduatta tutsalar 70 mio tl faiz geliri... Ort 1.90dan alsalar 380 mio tl maliyet... Yani sonuç olarak 270 mio tl kýlçýksýz kar... Allah bereket versin. Hisseyi yukarý sürmeye ne hacet. Bu þekilde de voleyi vuruyorlar tatlý tatlý. Bizden 50 mio lotu alana kadar ayný döngüyü devam ettirip dururlar.
Yer Ýmleri