Adesinin içini boşaltıyorlar tüm servet Loras a aktarılıyor bu satışların sebebi belli oldu asıl hareket Loras da olacak gibi artık Adese almanın mantıklı bir tarafı kalmadı gibi yazık valla gerçektem çok yazık
Azizim özkaynak ve paylara bakmanızı tavsiye ederim. Nasıl soymuşlar ?
Kesinlikle katılıyorum loras 10 tl olur adam zararlarını oradan çıkarır , burada benim garibimde ben 8m lotla zarar ediyorsam o daha çok zarar ediyor der , burada bir bedelli yapar tüm zararları bırak üstüne kar da eder . 3 lirada ikisi eşitti ,sat lotlarını sen gülmüyorsun bizi bari bekletme
Al satçılar 2.10 düşse de alayım derdinde bilmiyorlar galiba çok sayıda projede yan firma ortaklık payı % 32 yani halihazır gayrimenkullere ortaklardı değişen ne ? Adese bedel istemeden tüm varlıklarını düşük paydaşlık oranı ve payı ile hibe mi ediyor ? adesenin benim servetimi ben ve hissedarlarım yiyemedi kimseye yar olmadı bu paralar buyrun LORAS holding olarak siz yiyin dediğini mi ima ediyorsunuz ?
Bunların çoğu algı ve düşsün spekülasyonu her hisse her gün düşede bilir çıkada bilir forumlarda yazanlara göre tahtası yapılmıyor
Bilanço ve iyi haberler kasten fiyatlanmadı bu bir işarettir , silkeleme süreci derinleşirse dipten malı alanlar yine yukarıya sürecekler benzer operasyonlar yayla gıdada da oluyor bu haberin etkisi piyasa yapıcının keyfine bağlı biraz ytd
Yer İmleri