Azizim alışkın değilim cümleye böyle girişine. Yobazlar diye başlamalıydınLatife bir yana;
Seha büyük işler yapan bir firma web sitesini kapatmadan önce hiç incelediniz mi? Adese/seha birlikteliği zermeram ve başakşehir projelerinde zaten devam ediyor.
Belki de adese ismi değişecek belki gy işinden çıkacak ekşına alıştık
Daha GES projesi var bir bakmışsın adese enerji olmuş....
Temel analiz ucuzunda ucuzu diyor. Peki niye buradayım kötü zamanda yakalandık
Bank of 14 milyon lot alım yapmış...
Gerçi bi 50 milyon lot etmiyor ama olsun
https://borsacaddesi.com/2-mayis-202...onu-islemleri/
Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!
Rehaba haklı dağılabilirsiniz arkadaşlar
Komşunun Tavuğu komşuya Kaz göründüğünden Adeseye İnceleme ve temaslar için geldik izlemedeyiz GYO endeksi direnci kırdı yarın yukarı açar . Onay alırsa gidecek daha çok yolu olabilir de ytd
Ne satması kardeşim? Ben Türkçe yazıyorum da sizler inadına anlamak istemiyorsunuz sanırım. 10 lira altında tek lot satmayacağız grup olarak. Mkk blokajı var 8.1 milyon lot üzerinde. 1.99-2.00 kademesinden de ilave 2 mio lot alacağız. 10 sene de bekleriz mühim değil. Maddi açıdan kaybediyoruz amenna ama çakallara da kaybettiriyoruz ya o bize manevi açıdan yetiyor işte. Loras, metro, iheva, denge vs adese ile fiyat açısından soktu geçti adeseye, daha da açacaklar farkı. Kitlendik ama tahtayı da kitledik. Nokta...
bu grafiği hepsonradan kardeşime gönderiyorum, gerçi önemli bir grafik değil çok daha önemli grafiklerim var kendisinden cevap bekliyorum paylaş grfikleri dediğinde bombayı patlatıcağız inşallah, bu grafiği şunun için gönderiyorum 2018 yılı 8 ve 11inci aylar aralığında adese 1 liradan 11 liraya yükselmiş halbuki ayni dönemde GYO endeksi 300 den 250 ye gerilemiş şuan GYO endeksi 3 000 e yakın biryerlerde![]()
2018deki o hareketi yaptırmak için aylarca Bulgaristan'da mecnurun evinin önünde yattılar bunlar. Adese marketcilikte iflas edecek noktadaydi, son bi gayret ellerindeki malları çakmak için mecnuru devreye soktular, mecnur da komisyon olarak verilen hisselere topladiklarini da ekleyip şirketi ele geçirdi. O hareket tamamen fake bir hareket ve kesinlikle referans alınmamalı. Zaten şirketin temelinde tekniğine faaliyet konusu değiştiği tarihten itibaren bakmak lazım.
Bu şirketin bir ederi var hepimiz biliyoruz, yok tüm değerler Loras gyoya devrediliyor vs gibi çocukça şeyleri de yazıp durmasın keşke. Bu grup gayet profesyonelce yönetiliyor bundan eminim. Hisse fiyatı mali durumla örtüşmüyor, tahminen 200 mio lotu belirledikleri fiyattan alana kadar da bu vaziyet aynen böyle devam edecek. Hala bofa veya yf mal alıyor sananlar var ne diyeyim ki. Bofa da yf de adnan. Bu kagittaki işlem hacminin yüzde 90i da fake. Her gün 50-100 bin lot çekme derdindeler işte robotlarla.
Yarın 400bin lot daha alıyoruz, 8.5 milyona çıkıyoruz. Buralardan kademeli toplamaya devam, 1.99-2.00 kademesinden altın vuruşu yapacağız.
Yer İmleri