Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Özet Bilgi
2023 yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý Hakkýnda
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ?
Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ?
Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ?
Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi
Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi
01.01.2023
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi
31.12.2023
Karar Tarihi
13.05.2024
Genel Kurul Tarihi
05.06.2024
Genel Kurul Saati
14:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih
04.06.2024
Ülke
Türkiye
Þehir
KONYA
Ýlçe
SELÇUKLU
Adres
Musalla Baðlarý Mahallesi Kule Caddesi Selçuklu Kulesi Sitesi No:2 Kat 37 42060 Selçuklu/Konya
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ, Toplantý Baþkanlýðý seçimi ve Genel Kurul Toplantý Tutanaðýnýn imzalanmasý konusunda Toplantý Baþkanlýðý'na yetki verilmesi.
2 - 2023 yýlý Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunmasý ve müzakeresi
3 - 2023 yýlý hesap dönemine iliþkin Baðýmsýz Denetim Raporu özetinin okunmasý.
4 - 2023 yýlý hesap dönemine iliþkin Finansal Tablolarýn okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý.
5 - Yönetim Kurulu Üyeleri'nin Þirketin 2023 yýlý faaliyetlerinden dolayý ayrý ayrý ibrasý.
6 - 2023 yýlý karýna iliþkin Yönetim Kurulu teklifinin görüþülerek karara baðlanmasý.
7 - Yönetim Kurulu Üyelerinin ücret ve huzur haklarýnýn belirlenmesi.
8 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince, Yönetim Kurulu tarafýndan yapýlan 2024 yýlý için Baðýmsýz Denetim Þirketi seçiminin onaylanmasý.
9 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, Þirket tarafýndan 3. Kiþiler lehine verilen teminat, rehin, ipotekler ve elde edilen gelir veya menfaatler hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi.
10 - Þirketin 2023 yýlýnda yaptýðý baðýþ ve yardýmlar hakkýnda Genel Kurul'a bilgi verilmesi ve 2024 yýlýnda yapýlacak baðýþlar için üst sýnýrýn belirlenmesi.
11 - Yönetim hâkimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, üst düzey yöneticilere ve bunlarýn ikinci dereceye kadar kan ve sýhrî yakýnlarýna; Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri çerçevesinde izin verilmesi ve Sermaye Piyasasý Kurulu Kurumsal Yönetim tebliði doðrultusunda 2023 yýlý içerisinde bu kapsamda gerçekleþtirilen iþlemler hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi.
12 - Dilek ve temenniler.
Yazdýklarým al-sat-tut tavsiyesi deðildir.
Kurt kýþý geçirir, ama yediði ayazý unutmaz !!!
Yer Ýmleri