Ooo, tahtacýsý çok sert, en sevdiðim
YTD
Ooo, tahtacýsý çok sert, en sevdiðim
YTD
Muhtemelen bedelli kararý alýndý, bugünkü müthiþ mal çýkýþý bu haberi önceden öðrenenlerin satýþýyla ilgili olmalý. Artýk gözümüz hisse fiyatýnda deðil kapta olmalý. 1.99-2.00 kademesinden hiç þüpheniz olmasýn, daha altýný ben bilemem, adnan bilir ama bize o seviye yeter. Korkum þu ki, bedelli oranini yüzde 100 tahmin edip ona göre para ayarlýyoruz, umarým daha yüksek cikmaz.
And olsun ki 8,5 milyon lotumuzdan 10 lira altý herhangi bir fiyatta 1 lot bile satmayacaðýz. Fiyat 1.50 de olsa 9.50 de olsa durum ayni.. Bedelli için zaten paramýz hazýr, bize koymaz. Kitlendik ama tahtayý da kitledik. Kaybediyoruz ama çakallara da kaybettiriyoruz. Sonuna kadar devamke...
sýkýntý yok kardeþim, bedelliye zaten hazýrým borsa benim çerez param ben külçeciyim bozar biraz yatýrýrýz bedelliyi asla rüçhan kullanmam, hem bedelli iyidir þirketin mali yapýsý güçlenir bedelsizin bir faydasý olmaz cepten cebe gibi birþey gerçi þirketin bire yedi bedelsiz potansiyeli var olursada kadayýfýn kaymaðý gibi biþey olur, hani yanýlýpta patron 2 00-- 2 10 aralýðýna çekse, aþaðýsý olsada farketmez biraz zarar sorun deðil ilerisi 10 00 olacaksa güle oynaya karþýlarýz zararý. herkeze bol kazançlar
Olacak ortak seve seve olacak ama þu an bistte daha ky yoðun bir hisse yoktur. Bu kadar yükle sadece aþaðý basarlar, gariplerim de pd/dd bilanço vs oyalansin, grafik çizip dursun. Yahu açýn bi telegramdaki adese grubuna bakýn kaç kiþi var, her gün artýyor, son 2 ayda 400 kiþi arttý. Bu tahta kýzýlay mý? Elbette aþaðý basacak. Bedelli açýklayacak. Güçlü olan kalýr zayiflar çeker gider. Sonra aylarca sürecek toplama evresi baþlayacak. 200 mio lot sattýlar önce o alýnacak sonra 300 mio lot daha piyasadan toplanacak. Sonrasý 5 mi olur 10 mu olur 30 mu olur onu adnan bilir.
güçlüyüz elhamdülillah, allah zaval vermesin
Ne yapsaydým? Sizin gibi atýp tutayým mý? Grafikler görüþümü desteklediði için yayýnlýyorum. Düþüncelerimin görsel hali... Fiyat arttýkça siz hariç herkes için sevineceðim. Dua edin elimde yok. Yoksa farklý perdeden konuþurdum. Çünkü 20 yýldýr bu foruma giriyorum, hiçbir baþlýkta kendini bu kadar ifþa edip aþaðý ya da yukarý yönlü baský kurmaya çalýþan birisini görmedim. Þu da var ki tersini düþünüp (millete hisse aldýrmaya da çalýþýyor olabilirsiniz) korkmuyor deðilim. Yani kýsa zaman sonra pili bitecek bir þirketi de pazarlýyor olabilirsiniz. Ben bu kadar dikkatli olduðum halde korkuyorsam millet ne yapar acaba diye düþünmeden de edemiyorum. 2 ihtimal var, bu hisse ya uzaya gidecek ya da batacak. Normal geliþmeler beklemeyin. Saydýðým 2 ihtimal de normal deðil çünkü.
Grafik yayýnlamaya devam...
Yer Ýmleri