Körün istediði 1 göz allah verdi 2 göz... 2.30 üstünden yapacakken 2.20lerden yavaþ yavaþ almaya baþladýk. Bu hafta içerisinde toplam 10 milyonluk ilave alým yapýp Allah'ýn izniyle yüzde 2ye ulaþacaðýz. Takeover geliyor!!! Avukat bürosu nezdinde de güzel ilerliyor süreç. Birkaç büyük hissedar bana ulasti, ekibimizle birlikte hareket etmek için istekliler. 2 ay sonra yüzde 8i almamýz hiç sürpriz olmayacak.
Bu arada bugün itibariyle grafikler de çöp oldu tamamen. Yok þunun altýna düþmez yok þuraya deðmez vs.. Hala fiyat açisindan beklentisi olan varsa kusura bakmasýn kaale bile almýyoruz. Hele ki bu haftaki ilave 10 mio TL'lik alimimiz sonrasi daha aþaðýlara basmasý çok olasý. Takeover!!!
Hayýrlý olsun diyelim. Size zahmet elinizdeki milyon lotlar ile yukarý süremiyormusunuz? Yada yukarýdan satýp aþaðýdan alamýyormusunuz? Yazdýklarýnýza göre profesyonelce hareket ediyorsunuz. Þimdiye kadar normal þartlarda 50 milyon ve üzeri lotlara ulaþmanýz gerekirdi diye düþünüyorum. Ancak sürekli ayný kalýptan çýkmýþ sözler ile patinaj çekiyorsunuz. Vallahi baydý ve arkadaþ.
Ustat elimizde topu topu 9 mio lot var, bu hafta sonunda ise 13-14 mio lota ulaþacaðýz. Kagittaki günlük iþlem hacmi 50 mio lot seviyesinde, zaten iþlemlerin yüzde 95i fake cep to cep. Biz bu kadar az lotla ne yapabiliriz ki? Zaten biz aldýkça aþaðý basýyor, basmaya da devam edecek. Biz bu çakallarla tahtada kapisamayiz ama þirketin kontrolünü ele geçireceðiz, yani hedefimiz farklý. Hisse fiyatýnýn hiçbir anlamý yok artýk bizim için, biz içeride olduðumuz sürece Max görülecek fiyat 3.00 olur. Patinaj çekmiyoruz, inanýn þu an çok somut adýmlar atýlýyor. "Yeni Kurulacak ADS Güçbirliði a.þ." diyip susayým þimdilik, 2 ay bekleyin, sonrasýnda ne fýrtýnalar kopacak göreceksiniz. Bu sürede yazmayacaðým, yukarýdaki çaðrým elinde 1 mio ve üzeri lot adese bulunan herkes için geçerli. 2 ay içerisinde kararýnýzý verin lütfen.
ihsan29@outlook.com adresine mail atarak iletiþime geçebilirsiniz.
Hoca pddd gizleniyor dedi.Bu kanýya nasýl vardýnýz.Olmasý kaç.Aydýnlatýrsanýz memnün oluruz.Þimdiden teþekkürler.
5 sene önce, burdan bilgilerini veren samimi bir dostum birileri tarafýndan ilgili hissede portföyünü satmasý için tehdit edildi. Mafya mýydý baþka bir þey mi öðrenemedi, karakola bildirdi durumu. Karakol da bulamadý tehdidin kimden geldiðini..
Özel bilgilerinizi paylaþacaksanýz özel mesajla paylaþýn, burda tüm kamuya göstermeyin (ben hiç paylaþmýyorum, kimseye güvenmiyorum). Kimseye de inanmayýn, çakal çok
Su akacak yataðýný bulacak![]()
Yazdýklarým al-sat-tut tavsiyesi deðildir.
Kurt kýþý geçirir, ama yediði ayazý unutmaz !!!
Yer Ýmleri