Araziyi Selva dan LORAS GAYRÝMENKUL YATIRIM A.Þ.' ye aktardýlar, muhtemelen LGY da arza niyetleniyorlardý ve varlýk yüklemesi amaçlý diye düþünmüþtüm.. GYO dönüþüm baþvurusunu bu satýþtan 10 gün sonra spk kabul etmedi, planlarý ne durumdadýr!!??
Yalnýz holding þirketleri arasýndaki bu satýþ bedeli, Selva tablolarýnda görünen deðerin bayaðý altýnda; eðer ben gözden bir þey kaçýrmýyorsam!! Merak eden Selva nýn son finansal tablo ve dipnotlarýnda "yatýrým amaçlý gayrimenkuller" bölümüne bakabilir.. Özellikle bir daha belirtiyorum; eðer gözden birþey kaçýrmýyorsam 12 aylýklarda Selva buradan epey zarar yazar.. Elimde an itibariyle Selva hissesi yok ve asla yatýrým tavsiyesi deðil!!
Maddi Duran Varlýk Satýmý / SELVA 30.12.2024
Özet Bilgi: Selva Gýda Sanayi A.Þ. Yatýrým Amaçlý Gayrimenkul (Arsa) Satýþý ve Temlik Hk.
Mülkiyeti Selva Gýda Sanayi A.Þ. þirketimize ait KONYA ili SELÇUKLU ilçesi TÖMEK mahallesi 42752 ada 17 parselde tapuya kayýtlý 274,344.25 m² yüzölçümlü taþýnmazýn, piyasa rayiç araþtýrmasý sonucunda tespit edilen 440 TL/m2 birim fiyat üzerinden toplam KDV (dahil/hariç/istisna) 120.711.470,00 TL bedel karþýlýðýnda LORAS GAYRÝMENKUL YATIRIM A.Þ.' ye satýlarak tapuda devir ve ferað edilmesine,
Bu sebeple oluþacak cari alacaðýmýzýn, cari borçlarýmýzýn ödenmesi amacýyla LORAS HOLDÝNG A.Þ.'ye temlik edilmesine, yönetim kurulu tarafýndan karar verilmiþ, Tapu Sicil Müdürlüðünde satýþ iþlemi gerçekleþtirilmiþtir.
Kamuoyuna ve yatýrýmcýlarýmýza saygýyla duyurulur.
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
Yer Ýmleri