Zermeram Elmas Evler ve Arma Renk projesinin 2025 yýlýnda tamamlanmasýyla 312 daire + 9 adet villa gibi ciddi bir konut stoku oluþacak. Ticari kýsýmlar hariç...
Zermeram Elmas Evler ve Arma Renk projesinin 2025 yýlýnda tamamlanmasýyla 312 daire + 9 adet villa gibi ciddi bir konut stoku oluþacak. Ticari kýsýmlar hariç...
Buradan gelecek nakitle Zermeram Mercan Evler çok hýzlý bir þekilde tamamlanabilir.
2025 yýlýnda alýnan teþvikle GES projesi de tamamlanabilir !
Bu kadar varlýk ve projeye raðmen yönetimsel sýkýntýlar yatýrýmcýyý uzak tutuyor...
Sorun bitirdikleri daireleri israrla satmak istememeleri. Daha iskan bile almamýþlar. Nedenini bilemiyorum ama çok fazla bekletemezler diye düþünüyorum. Þirektin nakit sýkýntýsý pek yok istediði an da kredi alacak durumda.
vardýr hesaplarý
Dostlar borsanýn kötü zamaný sanýrým 2018 yýlý idi güzel kaymaðýný yedim.
Yýl 2025 fk 0.75
Defter deðeri 9 TL bist te bu gün 1.93 kapattý.
Daha ucuzu var mý?
12,tlden aldýðým 2022 de aldýðým Ttkom un bir kýsmýný 50 den verdim. Kaðýt 50. 55 lere gitti. 1.93 den Adese aldým attým kenara. Kýsa vadede Ttkom uçar gider adese saç baþ yoldurabilir, ya sabýr dersem kaymaðýný yerim. Not olarak burda dursun.
5 lireden Ttkom un yüzüne bakmaya 50 lireden peþinden koþuyor.
Borsa sabýr yeridir. Bu gün al yarýn sat yok öyle bolluk. Bekle birkaç yýl keyfini çýkar ele hayýflanma malýna bak sadýk kal.
Lakin göstere göstere milyon lotlar alýrsanýz dökmeden götürmezler. Farklý kurumlardan azar azar kimsecikler görmeden heybeyi doldurun. Zahireciye girmiþ gibi çuvalý yüklerseniz çok taþýrsýnýz
yönetimsel sýkýntý mý !! adamlar ya basiretsiz tüccarlar ya da alenen þirketi eritiyorlar. tabii ki herkesin bir tahmini vardýr bu konuda...bedelliden gelen dünya nakti faizler yerlerdeyken mevduata baðla ,o arada arsa, ev hatta döviz fiyatlarý uçsun...gayrýmenkul fiyatlarý zirve , faizler dip yaptýðýnda sen kalk mevduatý çöz, ederi tartýþýlabilir gayrýmenkul alýmlarý yap,emlak projelerini de sürüncemede býrak...daha neler neler...
Yer Ýmleri