Panik satýþlarý gelse bile 0.90 altý çok zor. Katýlmýyorum söylediklerinize.
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam siz ozgyo için 6 larý görmezse ben de borsayý bilmiyorum yorumlarý yapmýyor muydunuz? Hisse 0.6 þimdi... adeseye de 0.6 diyorsanýz 6 lara mý gider acaba?
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beni güldürdün Rabbimde seni güldürsün.... Ýnþallah 6 tl görür gönül istiyor ancak görünen þu sermaye tavaný arttý borçlar yapýlandýrýldý 200 milyon üzeri gayri menkuller satýldý þirketin öz sermayesi olarak grup þirketlere verilen borçlar var... 88 milyona yakýn bedelli kaçýnýlmaz bedelli olacak toplam hisse 252 milyon olacak iþin içinde ýttýfak varsa bedelliden gelen bu parayýda yer ortada kalýrýz... kýsada bir tepki olabilir genel kurul yakýn olduðu için ani bir düþüþ olmaya bilir ancak iþin içinde bedelli olmayacaksa yada spk onay vermezse 0,60 kaçýnýlmaz... ytd
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Alnus cuma günü aldýðý 1 milyon lotun yarýsýný zararýna bugün boþalttý. Tacirlerde bugün 700 k lot zararýna satýþ yapti halen yapmakta. Ikisininde son 1 ayda aldýðý maldan 500 er bin lotlari kaldý. Soru þu yüksek fiyatlardan yüksek miktarda alým yapan ak yatýrým ziraat vs. Bu mallarý ne yapacak
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnþallah basarlar, vatandaþ kelepir toplar, patatesi suðanhý parasýna adese hissesi alýr ;)
BRÜT TAKAS; eyvah, basýn, satýn aþaðý, kaçýn...bekleniyordu neden olmadý? Bence piyasa hissenin leþ fiyata indiðini görüyor.
Ayrýca, herkesin malý kýymetli; en çok da %26 hisseye halen sahip ittirfak efendilerin mallarý gýymetli olsa gerek deðil mi?
YTD
Yer Ýmleri