1.04 oradan lavuk gaz verdi 120 oldu,yalancı tavan yapsa yine yön aşağıya çünkü elinde satılacak mal var hala,bende ne kadar az kayıpla kurtulurum hesabındayım...
1.04 oradan lavuk gaz verdi 120 oldu,yalancı tavan yapsa yine yön aşağıya çünkü elinde satılacak mal var hala,bende ne kadar az kayıpla kurtulurum hesabındayım...
İşler biraz değişti gibi,tavana 20milyon lot yazmışlar direnmesinin amacı bu yoksa tavandı,4 tl olan hisse 1.20 altında bu kadarda olmazki,adam milyarlarca lot satmış yobaz lavuk,bu kadar parayı dötünemi sokacak...
Uzun zamandır foruma girmemiştim. Eskilerden fazla kimse kalmamış. Fiyat benim sattığım yerin altına gelmiş sanırım.
Selamlar bol kazançlar. Hisseyle nikah karakolda biter..
Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!
Aleykümselam limoncu kardeşim hoşgeldin. Evet dediğin gibi yine aşağı sarkıtmışlar. Sanki dejavu oluyor gibime geliyor. Daha önce böyle bir senaryoda 60 kuruşa kadar düşürmüşlerdi. Sonra 22 TL gördü. Bakalım bu sefer nereden dönecek . Ama sanırım buralarda epey bir dinlenir. Belki biraz daha 1' in altına sarkıtabilirler.
1.28 biraz destek verdiler %6 yaptırmışlar,nereden nereye,kıçınamı sokacak bu paraları patron acaba,hadi 2 olsa neyse,1 neyin nesi,üstelik en kötü tarafıda bu satışları onaylıyor olması SPK'nin,zarar düzeldi ama,hadi benim param var peki elinde ilave olmayan ne yapacak,iktidar uçuyoruz diyor,peki bu neden uçmuyor servet içinde yüzüyor,bu kadar yatırımcıyı neden perişan ettiniz amklar.
1.40 üstünde,çıktımı tam çıkıyor,düştümü tam düşüyor,yobazın önde gideni...
Yer İmleri