Sirkette isler pek iyi degilse satis gundeme gelebilir ben bu beklentiye para koyarim bir miktar...15 17 tl patronlarin ruyalarinda...boorsaya kote tekrar o fiyatlRa gelince satiriz olm....beklentisinden...
Sirkette isler pek iyi degilse satis gundeme gelebilir ben bu beklentiye para koyarim bir miktar...15 17 tl patronlarin ruyalarinda...boorsaya kote tekrar o fiyatlRa gelince satiriz olm....beklentisinden...
Konyalý olmanýz çok þeyi biliyorsunuz demek deðildir
Bunlar halka açýk þirketler ve özsermayeler güçlü þirketler
Ki ülke þartlarý belli ve çok kötü durumdaki þirketler bile faaliyetlerine devam ediyor
Anlaþma tamam
Seha inþaatin projelerini inceleyin bunlarý çözemez ise sýkýntý olur. Benim adese de hissem yok aldým biraz zarar yazdým ama bulaþmam. Bulaþmayi düþünenler iki kere düþünsün ha illaki çýkar ve iner doðru yerde inip çýkmak sizin kararýnýz olur. Belki de bundan kazanacaðýnýz para hiç bir hissede olmaz ama risk her zaman vardýr.
Lenovo K33a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bu ittifak grubuna gýpta ila bakardým eskiden saðlam adýmlarla borçsuz dertsiz büyürdü. Konya'nýn en saðlam holdingi idi rahmetli Seyit Mehmet Buga abimiz faizden uzak biriydi. Þu anki yönetimin en sonki hamlesi açgözlülük ve intihardir. Konya'da 1170 süper konut yapýyorsa daha satýþ bitmeden Ýstanbul'da 3000 civarý konut bunun için kaynak varmý banka kredisi olarak var bu kadar büyük proje ittifak grubuna aðýr geldi. Seha inþaatin yaptýðý Konya'daki konutlar kalite yönünden gözü kapalý alýnýr. Ama bu kadar büyük konut projesi ayný anda olmamalýydý. Bu holdingin bugün yaþadýðý þey yönetimin kabiliyetsiz ve basiretsiz olmasýndan kaynaklanýyor. Ýnþallah bu süreçten saðlam çýkarlar. Çünkü bu holdingin kuranlar çok emek verdiler çok sýkýntý ile bu günlere getirdiler.
Lenovo K33a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin haftaya satýþ aðýrlýklý bir seyirle baþlamasý bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açýlýþ fark deðerine iliþkin medyan
tahmin -361, ortalama tahmin ise -332 puan oldu.
Foreks'in 54 aracý kurum analisti ile yaptýðý ankette, en yüksek
beklenti +333 puan olurken, en düþük beklenti -1.330 puan olarak
gerçekleþti.
Ankete katýlan 54 analistin 6'sý pozitif, 48'i negatif açýlýþ
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafýndan günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açýlýþ anketine katýlmak isteyen yatýrým uzmanlarý
neslihan.koroglu@foreks.com adresine baþvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açýlýþ Anketi Sonucu
Medyan : -361
Ortalama : -332
Maksimum : +333
Minimum : -1.130
Katýlýmcý: 54[(+)6(-)48]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(14/01/2019 - 09:24:57)
Yer Ýmleri