O da senden kurtuldu emin ol....
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sattýktan sonra bizim yatýrýmcý baþlar kötülemeye hemen. Çok bakarlar inþ arkasýndan. Gitmeyen bir adese kaldý migros þok bizim hepsi yürüdü adesede onlara yetiþiyor þimdi. Ramazan boyunca artmaya devam edicek bence. Hatta 2.çeyrek sonuçlarýylada artacaðýný düþünüyorum. Yt degildir.
ky'nin tekrar güvenini kazanýp girmesini saðlamak için enaz 15-20 gün daha tavan yapýp çok dikkat çekmeli. Diðer marketler gayet iyi kazandýrýrken niye Adese'ye girsinler... Geçmiþte insanlarýn sütten aðzý yanmýþ kolay deðillll...
Ýnþaallah bende öyle umuyorum
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimseyi etkilemek için yaznamdim ,ancak ben 1,90 derken spek kaðýdý olduðu için dedim, yoksa 1,50 deðil artýk 1 liea bile fazla bu hisseye , 1,90 ne gider korkmayýn ayrýca, ben maliyet 1,29 du sattým çýktým. Þirket bana güven vermiyordu nasýl kurtulurum diye düþünürken çýkýþ yaptý. Sattým. Cokda bek baglamayin iyi kâr eden bence uzaklaþýn, þirket can çekiþiyor. Galip girdi hisseye sadece, ve speklator hareketi . Yinede herkes bildiðini yapsýn. Hisse bir ay önce 70 lere deðdi bunuda unutmayýn saðlýcakla kalýn. Ýlk ceyrek bilançoda bu hisse yi satacak kimsede bulamaz ayrýca spek , size tavsiyem siz spekten erken davranýn ve siz onun eline verin, kimseyi aldatýp kotuleyip sattirmak deðil niyetim , bu yazý burda dursun çok deðil Haziran'da okursanýz adam haklýymýþ beyler dersiniz.
Ýçi boþ dikkat edin derim
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri