-

Originally Posted by
Mclark
eklediğim dosyada SPK bülteni var. Bültenin :
A. İZAHNAME / İHRAÇ BELGESİ ONAYLANAN SERMAYE PİYASASI ARAÇLARI
başlığı altında hangi şirketin onayı gösteriliyor. Tekrar bakıver sana zahmet
Mclark kardeş haber için teşekkürler. Onay haberi hayırlı olur inşallah. Layik olduğu yerlere gideriz biran evvel inşallah
-
Hayırlı olur İnşaAllah...
-
Özür diliyorum Mclark kardeş! Gördüm.Hakkını helal et! Dikkatsizliğimden ötürü seni kırdımsa tekrar özür diliyorum
-

Originally Posted by
Tırpırtır
Özür diliyorum Mclark kardeş! Gördüm.Hakkını helal et! Dikkatsizliğimden ötürü seni kırdımsa tekrar özür diliyorum
Helal olsun olur böyle şeyler diyelim...
-

Originally Posted by
serdarkazanci
Hayırlı olur İnşaAllah...
Üstad hayırlı ve bereketli olur inşallah..!
Beklemeye değecek artık..!
Yarın piyasa bozmazsa açılışta direk tavan bekliyorum..!
Hayırlısı olsun..!
Yaslanıp izleyelim..
Ytd
-
sosyal medyada bedelliden gelen paranin adesenin kasasina gelecegi yaziyor surekli yalan yanlis... ama bedellide kullanim yeri %80i neredeyse odeyemedigi banka kredileri belirtmis. krediler ittfhl ve istikraklerinin . %80 den fazla halka acipmis sirketler ve borcu icin bedelli yapiyor aslinda boyle sirketlerin kapisinin onunden gecmemek lazim ama burasi Turkiye.
-
Yarın ve yarınlar için adesecilere bol kazançlı günler olsun.
-

Originally Posted by
Cyclone.
sosyal medyada bedelliden gelen paranin adesenin kasasina gelecegi yaziyor surekli yalan yanlis... ama bedellide kullanim yeri %80i neredeyse odeyemedigi banka kredileri belirtmis. krediler ittfhl ve istikraklerinin . %80 den fazla halka acipmis sirketler ve borcu icin bedelli yapiyor aslinda boyle sirketlerin kapisinin onunden gecmemek lazim ama burasi Turkiye.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri