Aynen Limoncu kaptan uyanýk ters köþeleri agresif hareketleri seviyor biz dinlenme tesislerinde kahvemizi yudumlayalým zaman maliyeti bize 1 giriyorsa kaptana 1000 giriyor o düþünsün kaptan olmak kolaymý
Aynen Limoncu kaptan uyanýk ters köþeleri agresif hareketleri seviyor biz dinlenme tesislerinde kahvemizi yudumlayalým zaman maliyeti bize 1 giriyorsa kaptana 1000 giriyor o düþünsün kaptan olmak kolaymý
Yahu adnan ve ekibi 60 tane tahtayý yönetiyor. Adamlarýn milyar dolar serveti var. Herþeyi kendi yarattiginiz komplo teorileri ile okumaya çalýþmayýn. Adam burada kaybediyorsa bile 59 tahtada kazanýyor. Hatta bence 3.00 üstünde boþalttý, þimdi onlarý 2.00 civarý yerine koyacak yine kazanacak. Her zaman yükselirken kazanýlmaz oyun kurucu sensen düþerken de kazanýrsýn. Planlarýnda olan lotu toplayana kadar surundurecekler iþte, bunun anlaþýlmayacak neyi var? Pd dd isterse 0.10a düþsün kimin umrunda? Mal alaný anýnda carpiyorlar. Þu an herkeste adese var, herkes uçacak kaçacak diyor, 1 USD 2 USD hedefler veriliyor. Böyle bir ortamda kaðýt yükselir mi elbette ters köþe yapacaklar. Ne zaman kusluda tavsiye edilmez ne zaman telegramda 3bin kiþilik üye sayýsý bine düþer o zaman hareket baþlar. Ben þahsen endeks düþüþüyle birlikte bir kez daha 2.00 altýna degeceðini yükseliþ hareketinin bunun sonrasýnda baþlayacaðýný düþünüyorum.
Hisseyi Teknik olarak deðerlendiriyorum...
Uçacak-kaçacak yada Batacak-çakýlacak demiyorum..
Bunun yanýnda kademe-hacim ve takas analizini üzerine koymaya çalýþýyorum..
Ama sunu unutmayalým: Bir hisse düþerken de çýkarken de tekniði PARANIN gücü ile TAHTACISI yapar..
Hacimli destek ve dirençler geçildi mi o zaman bakmak lazým trende..
ytd.
Saygýlar..
Günaydýn sayýn yolcular, bugün kaptan gelmeden, erken çalýþtýrdým otobüsü motor ýsýnsýn diye
2.71 kýrmýzý çizgimiz, 2.65 siyah... Tabeladýr, görürüz görmeyiz kaptan bilir..
Diaaaaammmm eeeetttt![]()
Yazdýklarým al-sat-tut tavsiyesi deðildir.
Kurt kýþý geçirir, ama yediði ayazý unutmaz !!!
Yorumlarým sadece kendim için nottur. Asla yatýrým tavsiyesi olarak almayýn.
Yorumlarým sadece kendim için nottur. Asla yatýrým tavsiyesi olarak almayýn.
Yer Ýmleri