uyduk yine birinin aklýna hadi hayýrlýsý...
FACEBOOK KULLANANLAR PROFIL LINKLERINI BANA ÖZELDEN MESAJ ATSIN ...
GERÇEK HESAP KULLANAN ARKADAÞLARI EKLEYELIM ....
uyduk yine birinin aklýna hadi hayýrlýsý...
FACEBOOK KULLANANLAR PROFIL LINKLERINI BANA ÖZELDEN MESAJ ATSIN ...
GERÇEK HESAP KULLANAN ARKADAÞLARI EKLEYELIM ....
Kisa yoldan koseyi donmek isteyen bazi kucuk yatirimcilar diger ucan kacan hisselere atlamak icin hisseden cikacakki hisse yol alsin 😉
trenin yol almasý için vagonlar hafiflemeli yada saðlam meyveler dalda kalmalý
SM-G920F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
topiði sýk sýk geri dönüp okuyorum sn aksakal. baþlardaki temel/teknik açýdan hisse seçimi, orta vadenin önemi, kademe okumalar, sabýr ve stres yönetimi en çok aklýmda kalanlar..
emeðinize saðlýk
SM-G920F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
spekulator bir hissenin fiyatýnýn yukseleceðine inanýyorsa ( ki bu hissiyatla deðil analizle olur ) fiyat düþükken mümkün olduðunca çok almak ister. Bunun için en kolay yol bireysel olarak küçük olan ama toplamda büyük miktarlarda olabilecek küçük yatýrýmcýnýn elindeki lotlarý ele geçirmektir. Çünkü diðer büyük yatýrýmcýlar da kendisi gibi hisleriyle deðil analizleriyle hareket ederler; ama küçük yatýrýmcý büyük olasýlýkla hislerine yenik düþer (benim gibi.) Tam tersi hisse düþecekse de uygulanýr; fiyat yüksekken satabileceði kadarýný satmak ister. o zaman da ilk alýcýlar yine küçükler olur. (http://www.investopedia.com/terms/s/speculator.asp) - Özellikle son iki paragraf.
gordugunuz gibi anlamak cok zor degil arkadaslar farkli acilardan gayet guzel cevaplamislar ....
sadece bir not duseyim ..
spekulator hissenin yukselecegini sezmez ... zaten bizzat yukselten odur ...
yurtdýþý piyasalarda durum biraz farklidir ama bizde durum henuz o kivamda o derinlikte degil ..
koca koca holdinglerin tahtasinda 50 60 bin lotla cambazlik yapilabilen bi piyasa maalesef hala bizimki ..
Yer Ýmleri