Benim ilk deneyimim Hatek ti 5 lira mal iyetle bir arkadaþým tavsiyesiyle aldýðým ve öncesinde herhangi bir bilgi birikimim olmadýðý h al de 4 aylýk sure zarfinda %20karla iþlemi kapatýr kapatmaz turk uçaðýnýn suriye tarafýndan düþürülmesi ile bir anda 3 gün üst üste düþüþün muazzam þükrünü ve mutluluðunu ayni zamanda stresini yaþamýþtým.
Sonrasýnda bölümüm ve mezuniyetim itibariyle ve yuksek lisansta sectigim bolum itibariyle daha bilimsel metodlar ve uzun vadeli analizlerle LOGO firmasýna girdim...Hükümetin vermiþ olduðu biliþim sektöründeki teþvikler,yabancý ortaklýk belirtileri vs.birazda kiþisel duyuþ ve hislerle 4.90 maliyetle LOGO firmasýna yatýrým yaptým.2013 yýlýnýn baþlarýnda sonrasý gezi vs.süreçini sakin bir þekilde atlattým.Hatay tekstile yaptýðým yatýrým 10.000 Tl ve 48 ay kredi çektiðim bir iþlemdi bu iþlemle kazandýðým marj kredinin faizi ile basabasti.Bu paraya yaþýmda 27 olmasýndan dolayý batarsa batsýn gözüyle yaklaþtým,o günün þartlarýnda.
Ve radyolarýna inandýðým kimseden akil almadan insanlarý da ayrýca bilinçlendirerek LOGOYU sabýrla bellemeye koyuldum.Takii 18.00 li rakamlarda satana kadar.Muazzam bur rakamdý benim için.Düðünümü bu parayla yaptým

Sonrasýnda dinlenme sürecini yaþadým.Geri kalan portfoyumle
Ve ASUZU firmasýna girdim birkaç sefer al sat yaptým.Elektrikli otobüs isine bayaðý inanmýþtým,Tübitak destekli.26 maliyetle 2 sene bekledim ve portföyün yarý zararýna diyebilirim iþlemi kapattým.Þubatýn sonunda bu guruba olan hedefimden dolayý ve grafik haber vs.genel gündem göz önüne alarak YAZÝC firmasýna girdim,14 lira maliyetle.Sabrederek bu hafta iþlemi yapasým cuma günü.
ve sonrasý su an burada paylaþýlan bir firmadayim "d" bölgesinin tamamlanmasýný bekliyorum.
5 senede öðrendiðim.
1.Para parayý çeker.
2.Sabir herseyde olduðu gibi zamanla birlesince güce dönüþüyor.
3.olan bana yakin olan herkesi botta yatýrým yapmalarý konusunda ikna etmeye çalýþýyorum.Ülkeme ve.kaynaklarýna inandýðým için be peþkeþ çekilmesine musade etmemek için belki toz zerresiyiz lakin karýnca niyeti bile önemli.
4-Her sabah kalktýgýmda ve bir yýl içinde 1000 cokomel satacaðým diyorum

5-para ben.için bir araç ona deg er vermiyorum.
Kendinize iyi bakýn...
Yer Ýmleri