Son iki gündür 801'in getirisi düþmeye baþladý. Böyle devam ederse Baþka banka fonuna geçmeyi düþünüyorum.
Son iki gündür 801'in getirisi düþmeye baþladý. Böyle devam ederse Baþka banka fonuna geçmeyi düþünüyorum.
230,341 olmuþ fiyat, 23,54 Mevduat Karþýlýðý hesapladým. Nesi kötü.
Bugün son fon daðýlýmý raporunu inceledim. Sanýrým Mart sonuna kadar devam edecek bu þekilde getiriler. Ocak baþýnda TPP'de Mart sonu dönüþlü olacak þekilde vadeli yapýlmýþ. Bir kýsýmda Ters repoda günlük gidiyor zaten fon. Görelim bakalým. Bu ay ciddi düþüþ oldu vadeli mevduat faizlerinde. TPP'de fazla düþüþ yok ama ne kadar devam eder bilinmez.
Evet Aylýk Bazda ANL Hariç 801 Önde,Arkadaþýn Dediði Bazýlarý Günlük Atak Yapýyor Ertesi Gün Sönüyor,Aylýk Bazda ve Yýlbaþý Bazlý Bakmak Lazým.
ANL Alacaklar Varsa Sepet Fon Yapmalarý Lazým Örnek 100 bin TL Paranýz Var 96 BÝn TL Ýle ANL Alýp 4 Bin Ýle Birim Fiyatý Ucuz Olan Fonlardan Alabilirsiniz.
Paylaþýmlarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
ANL Akbank 2. Fon Ýçin Þube Ýle Görüþtüm Fon Alým Satým Ýþlemi Vadesiz Hesap Üzerinden Olduðu Ýçin Yatýrým Hesabý Yokmus Yani Yatýrým Hesabý Ücreti de Yok![]()
Paylaþýmlarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
Para piyasasý fonlarý getirileri birbirine yakýn.Ben ziraat bankasý özel sektör borçlanma fonundan aldým.Getirisi mevduatý ve para piyasasý fonlarýný iki katlayacak gibi þimdilik.Bozulma olursa yeni alternatif buluruz.
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri