Baþlýða ilk 5 yýldýzý patlattým gitti...Faydalý paylaþýmlar için teþekkürler Sn. t.axaray ... Sevgiler...Saygýlar...
Baþlýða ilk 5 yýldýzý patlattým gitti...Faydalý paylaþýmlar için teþekkürler Sn. t.axaray ... Sevgiler...Saygýlar...
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
iþbankasý likit fonu çok uzun yýllardýr kullandým.otomatik talimatlarýmda var.geçen ay kredi kartýma ilk kez ücret çýkartýp bir de otomatik ödeme için boþta kalacak parayý 2bin tl ye çýkarýnca bankada para tutmamaya karar verdim. dolayýsýyla isbank para piyasasý fonuna elveda dedik. ama gerek ziraatbankasý gerekse vakýfbankta likit fon alýmý yapýyorum ve oranlarýda iyi.
bugün akbank ta boþta param vardý , fonlarýna baktým, saat 14 den sonra nakte çevrildiði yazýyordu, saatle iþim olmaz, vazgeçtim.
baþka bir bankanýn fonunu alabiliyoruz diye biliyorum, bu durumda banka komisyon gibi bir para alýyor mu?
Ben de uzun zamandan beri ziraatin para piyasalarý fonunu alýr satarým. Geçen gün bir deðiþiklik olsun dedim. Ýcbc nin altýn fonunu aldým. Cuma sabah aldým ama valör tarihi p.tesi. Aldýðýnýz fonun valör u baþka gün ise valör günü geçerli fiyat oluyor.
Fon alým satimda dikkat edilmesi gereken bazi hususlar var. 1. Si valör tarihi 2. Si yönetim gideri. Bu iki durum fonlarda ve emin olmamakla birlikte bankadan bankaya deðiþiyor.
Saygýlar.
Para piyasasý fonlarýnda mesai saatleri içerisinde valör yok..Akþam oldumu ertesi günün fiyatýndan satýlýr...diðer tüm fonlarda valör var mesela hisse senedi nasýl alýp da 2 gün sonra ödüyorsak veya parayý sattýðýmýz zaman 2 gün sonra alýyorsak hisse senedine dayalý fonlarda da 2 gün valör var 3-4 güne çýkanlarda mevcut..
Yazýn Arsa... Kýþýn Borsa
Yer Ýmleri