Sn. t.axaray'ın müsadesiyle akportföy yeni teknolojiler yabancı hisse senedi fonu (aft) hakkında bir kaç şey söylemek isterim.
Yatırım fonu tercihini yatırım anlayışımıza göre yapmak sanırım en uygunudur. Borsada mantıklı kararlar verebilen ve sabırlı bir hisse senedi yatırımcısı, piyasadaki fonların getirilerinden daha fazlasını borsada kazanabilir. Para piyasası fonları, borsa yatırımcısının parasını nakit olarak tutarken de kazanabilmesini sağlayan pratik fonlar. Ben bu nedenle akportföy pp fonu alıp satıyorum. Dönemsel olarak portföyümde az bir miktar bulundurduğum bir diğer fon da yabancı teknoloji sektörü fonları. aft çkana kadar yapı kredi yay fonu vardı, ama aft daha iyi yönetildiği için aftye geçtim. aft nasdaq-100 technology sector total return index'i (tradingview kodu nttr) takip eder. ayı piyasasında olduğu dönemlerde (aşağıdaki grafikte fiyatlar mor'un altına indiğinde) kademeli olarak alıp beklendiğinde getirisi güzel olabilir.
Bu iki fon (ale ve aft) dışında yatırım yapılabilecek başka fon göremiyorum. Tabi başta dediğim gibi bu tamamen yatırım tercihlerimize bağlı.
saygılar.

Yer İmleri