parayi transfer ettik iþbankasýna bakalým nasýl olacak.
syn T.axaray excell de hangi formülü kullanýyorsunuz paylaþabilirmisiniz ? hesaplamalar için
ben 801 fonu sürekli kullanýyorum bankamatikten alýþ yapamadýðým da ''istediðiniz miktarda fon kalmamýþtýr tekrar daha sonra deneyiniz'' diyebiliyor,o zaman iþ bankasý telefon bankacýlýðý ile alýþ iþlemi yapýyorum.gene fon olmuyor ancak fon olmasý halinde bu gün ki fiyattan alýþ emriniz gerçekleþsin mi diye seçenek sunuyor onaylarsanýz o gün içi satanlardan alýþ iþlemi gerçekleþiyor.maaþ günleri dýþýnda sýkýntý olmuyor.sayýn aksaray umarým açtýðýnýz baþlýða ufak ta olsa katkým olmuþtur.
Aþaðýda görüyorum...gelmiþ baþlýða okuyor...emre*36 da bu fonu yýllardýr kullanýr.....bu fon üzmemiþtir...
Yazmýþ bile.....Hoþgeldin dostum kardeþim...hoþ geldin itibarý vermek isterdim katkýlarýn içinde borcum olsun...yapabilen diðer katýlýmcýlar gereðini yapsýn...katkýlarýmýz birbirimize her açýdan sürsün...teþekkürler...
Yazýn Arsa... Kýþýn Borsa
Ýþ bankasý yatýrým hesaplarýndan 3 ayda bir yatýrým hesabý saklama ücreti kesintisi yapýyor. Buda 2019 yýlý için portföy büyüklüðüne göre 3 TL ile 31 TL arasýnda deðiþmektedir. Bunun dýþýnda ekstre gönderim tercihinizi e-posta yapmadýysanýz 7 TL'de ekstre gönderim ücreti vardýr. Bilgilendirmekte fayda var.
Son düzenleme : admustafa; 17-01-2019 saat: 13:14. Sebep: Yazým
Evet güzel bir konuya deðinmiþsiniz ..teþekkürler...yeni hesap açan arkadaþýmýza hitaben yazacaktým...Yatýrým hesabý açýlmasý gerekiyor ..yatýrým fonu almak için.... açarken de özellikle söyleyin ki basýlý extre istemiyorum diye...yoksa bir de basýlý evrak ücreti ödersiniz...diðer türlü e posta adresinize ücretsiz gelir...
buradan 3 ayda bir kesilecek yatýrým hesabý saklama ücretleri görülebilir...
https://www.isbank.com.tr/TR/fiyatla...ucretleri.aspx
![]()
Yazýn Arsa... Kýþýn Borsa
Yer Ýmleri