Originally Posted by
naturalborn
faydalý bir baþlýk olmuþ ,elinize saðlýk .Çok takip ettiðim birþey deðildi ama muhtemelen 30 Kasým Stopaj bayramýndan itibaren
bu fonlar mevduata göre cazip bir araç olmuþ galiba .Takip ettiðim son 20 gündür öyle olduðunu görüyorum ve sizin hesaplarýnýzdan da aþikar. Emin olmamakla beraber bu mevduata göre oluþan avantajýn sebebinin; bu fonlarýn içindeki Stopaj Bayramý'ndan önce yapýlmýþ mevduat ve alýnmýþ Hazine Bonolarýnýn halen % 5 ile stopajlanmasýndan olduðunu düþünüyorum.Bu avantaj düþük stopajlý ürünlerin vadesi geldiðinde yavaþ yavaþ kaybolacaktýr diye düþünüyorum.
teþekkürler...Evet bende hazine bonolarýnýn faizin düþmesinden kaynaklý olduðunu düþünüyorum...tekrar faiz artýþýna doðru bir yönelim olduðu taktirde bu oranlarý göremeyebiliriz...Ancak ben bu fonda faizlerin arttýðýnda da düþtüðünde de stopajlarýn düþtüðünde de yükseldiðinde de bu fonda idim...Ben yýllardýr memnunum getirisinden... 200 lira ihtiyacým oluyor satýyorum 1 fon...2000 TL ihtiyacým oluyor satýyorum 9-10 fon...kullaným kolaylýðý çok iyi...ister nakit çekme ister EFT ücreti de vermiyorum bankaya.... istediðim yere anýnda aktarabiliyorum...
Yazýn Arsa... Kýþýn Borsa
Yer Ýmleri